Esenyurt’ta futbol turnuvasında dostluk kazandı

Esenyurt’ta futbol turnuvasında dostluk kazandı

Esenyurt Belediyesi ve İl Dernekler Birliği platformunun ortaklaşa düzenlediği 8. Dernekler arası Futbol Turnuvası oynanan şampiyonluk maçıyla sona erdi.

Tüm maçlardan galip ayrılan Ardahan Kültür Evi takımının şampiyon olduğu turnuva, Esenyurtlular arasındaki dostluğu pekiştirdi.

 

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Esenyurt İl Dernekler Birliği Platformunun birlikte düzenlediği  8. Dernekler arası Futbol Turnuvası oynanan birincilik maçıyla sona erdi. 30 Mart-5 Mayıs tarihleri arasında yapılan ve Esenyurt’tan 42 derneğin katıldığı turnuvanın final maçı Ardahan Kültür Evi ve Esenyurt Tokatlılar Derneği (ESTOKDER) takımları arasında Esenyurt Belediyesi Turgut Özal stadyumunda oynandı. Her iki takımın da ter döktüğü maçta, Ardahan Kültür Evi rakibini 2-0 yenerek şampiyon olurken, ikinci Esenyurt Tokatlılar Derneği (ESTOKDER), üçüncü ise Esenyurt Erzurum Dernekler Federasyonu oldu. Seyircilerden büyük ilgi gören final maçını Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da vatandaşlarla birlikte izledi. Turnuvada dereceye giren takımların ödüllerini ve kupalarını Başkan Bozkurt verdi.

Kardeşlik için bu tür etkinlikler olmalı

Takımları tebrik eden Esenyurt Belediye Kemal Deniz Bozkurt, “Kardeşlik barışın etkinleştirilmesi için bu tür etkinlikleri olması gerek. Ben turnuva şampiyonu Ardahan Kültür Evi’ni ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Derneklerin böyle birlik beraberlik içerisinde olmasını destekliyorum” dedi. Turnuvada Mart ayından bu yana Esenyurt’tan 42 derneğin katıldığı etkinlikte tüm karşılaşmalardan galip ayrılıp turnuvanın birincisi olan Ardahan Kültür Evi’ne 15 bin TL para ödülü verilirken, ikinci takıma 10, üçüncü takıma ise 8 bin TL ve kupa ödülü verildi. Karşılaşmalarda dereceye giren takımlar dışında turnuvaya katılan diğer dernek takımlarına, turnuvanın en iyi oyuncusuna da plaket verildi.

bmxsoyc7hgfcqwlrsd3njvke.jpg

zf4plvo78ewo0c9uarqsaem2.jpg

rwbm5uak62t4dz09wvlrgjph.jpg

lcsv2b5ekw9gpuj61n3rqd8g.jpg

wvwz2go5famq9nlvdbkp4d1t.jpg

4Iuwogz0stj61xugmpaonedk.jpg

gsIhk3f81opzecu7nvqawrwy.jpg

zknhsggsau7vvctj2z9o4y6j.jpg

kp7xy9efbho6gjtlsqa8pc0b.jpg

cpttwvzzlxsay0lj9bm1augh.jpg

coc7yuaxlh4qmrshf8znwduf.jpg

ivfbco4wgqdn7tm9naxwcbIp.jpg

h65bvpaviqkrumyuxxIbs2fq.jpg

mfchkvxnyejaunrIarwoupt8.jpg

v0asfhhtnsk37kxyqvwr5cjp.jpg

yof98shpwI5xqeottfb73zde.jpg

oboaxz0zmydqIg5shnw84p13.jpg

cwfymg2eyshculbrjlrgnpaa.jpg

rdrm1tcdbIv3owaklfajfuym.jpg

Iepth0ixukzsjrdgvl1drhwo.jpg

jgpx9yfanfo3czctzrwtlh4h.jpg

vlaq0cuaedqihbrtcmz5yny1.jpg

xknzvsbmmyla1yvzu6gwqwtp.jpg

yrcvv4gn76tx1sfr5a09lmbc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.