Esenyurtlu Gençler, Unutulmayacak Bir Kamp Yaşadı

Esenyurtlu Gençler, Unutulmayacak Bir Kamp Yaşadı

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftasıkapsamında Esenyurtlu gençlere yönelik bir “Gençlik Kampı” düzenledi. EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla Çanakkale Şehitliği’nde başlayanetkinlik, kamp alanında yaşanan keyif dolu aktivitelerle devam etti.

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında bir“Gençlik Kampı” düzenleyen Esenyurt Belediyesi, birbirinden güzel etkinliklergerçekleştirerek Umudun Şehri’nin gençlerine keyifli anlar yaşattı. Kahvaltıylabaşlayan etkinliğin sabahında Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’unkatılımıyla Çanakkale gezisi gerçekleştirildi. Rehber eşliğindegerçekleştirilen gezide Mecidiye Tabyası, Şehitlik Anıtı, Conk Bayırı veMustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşlarıyla birlikte vatan için canlarınıortaya koyduğu 57. Alay Şehitliği ziyaret edildi. Başkan Bozkurt’un gençlerlebirlikte şehitliğe karanfil bırakmasının ardından kamp yapılmak üzere EdirneGökçetepe Tabiat Parkı’na geçildi. Başkan Kemal Deniz Bozkurt, kamp alanındagençlerle birlikte çadır kurdu. Dans yarışmalarının ve akşam yemeğinin devamında Başkan Bozkurt vegençler kamp alanında yakılan ateşin etrafında buluşarak hep birlikte şarkılar söyleyip halay çekti.Keyifli anların yaşandığı kamp gecesinde, yapılan şarkı yarışmaları ile gençleryeteneklerini sergiledi. Gençlik Kampı’nın son günü, Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’un katılımıyla sabah egzersizi ve doğa yürüyüşü ile başladı.Zipline aktivitesi ile heyecanın ve eğlencenin aynı anda yaşandığı kampetkinliği, yapılan spor müsabakalarının ardından çekilen 19 Mayıs hatırafotoğrafları ile sona erdi.

“HayatAynı Zamanda Güzellikleri Paylaşmaktır”

Gençlerle olmaktan mutlu olduğunu ifade eden BaşkanBozkurt paylaşmanın önemini vurgulayarak şöyle konuştu: “Umudun Şehri’ningençleriyle beraber 19 Mayıs’ı Çanakkale’de karşılayalım dedik. Hem Çanakkaleruhunu anlamak, anlatmak için hem ne kadar zengin bir mirasın bizedevredildiğini ve bu ülkenin sınırlarının hangi şartlarda çizildiğini anlamak,anlatmak için hem de bundan sonra geleceğe bakarken birbirimizi tanıyıpanlayıp, beraber spor yapıp, eğlenceler yapıp, türküler söyleyip vebirbirimizle tecrübelerimizi paylaşmak için bir araya geldik. Dolu dolu biretkinlik oldu. Dün yağmura rağmen zor koşullarda da beraber neler yapacağımızıtest etmiş olduk. Dayanışarak çok güzel anlar yaşamış olduk. Hem benim için hemde arkadaşlarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Hayat sadece çalışmak değil, aynı zamandagüzellikleri paylaşmak ve birlikte güzel vakit geçirmektir.”

“Çanakkale’dekiManevi Değeri En İçten Duygularla Hissettik”

Bir genç olarak geçirdiği kamptan çok memnunolduğunu belirten Veysel Demir, “Çanakkale’deki manevi değeri en içtenduygularla hissettik. Başkanımız da bizimleydi, beraber şehitliklere karanfilbıraktık. Sonrasında kamp etkinliklerimiz oldu, çok güzel geçti. Berabertürküler söyledik, şarkılar söyledik, halay çektik, çok eğlenceli geçti”şeklinde konuştu ve başta Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt olmaküzere etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Katıldığı etkinliklerin kendisine faydalıolduğunu vurgulayan Muhammed Özer ise “Çanakkale’nin tarihiyle alakalı önemlibilgiler edindik. Tarihî ufkumuz genişledi” ifadelerini kullandı.

Gl7vCKng1acwXPYbsLFfDHrt..jpeg

iV8y0q9QH5nhbgxGlXJT6cvR..jpeg

uAVLG9U0wEMj81TcKYo5FlW3..jpeg

F6o35Gg4OBJkPpU7uZb0rma1..jpeg

gQB6oVnYmei2uSG0KycRk51l..jpeg

1l7jvuNtq6mY3bcyXdaBSEHQ..jpeg

oyfdAZBNun8USPvaGH096QDl..jpeg

fFcM8PdCB2gJWRu6sStNZDpH..jpeg

i7tA9ydpaJfuvWh6RCIg4U52..jpeg

N8ToihPDgGJQskOL2pI7HArX..jpeg

tfus5QW6MJOvgpD1nY8HewBb..jpeg

sy9tVem8zFvCIRXqwiYGTrxj..jpeg

2MbV4SsJXvQ3DU1LGKeqjlAP..jpeg

tsk9f0uiKUhwa6RSALjb1V47..jpeg

iKL40ZwujAHYFrpNSmU8cxds..jpeg

eSyPInDKbkHLdw3oJq8ZVErQ..jpeg

j9BheQLmqaZP0Vx1pDTc6G5K..jpeg

bs61Bir0DTMwjlIWgKqeFVu2..jpeg

UfI2rbkjqFN6mMx1n5aphdCi..jpeg

uycHsMVSj1qtb7w5Eg8zNhLe..jpeg

Cd2jXS1haeoZvHlJ7UuGtrF4..jpeg

yk3Gp7NlR26sacTdVCOohSwt..jpeg

5ATrZRamvbCzlk7jVHdN8JQ0..jpeg

S57iYpmR3qbQWg0xtAzcMFuv..jpeg

8cSeMIakwb1EBy7gU5OfKjGl..jpeg

kwiKVum3R61zFZvtX2WfNG5g..jpeg

Ng1WFmbyaIPoL50TXcsqvpKn..jpeg

P1AledgrEKIJRGVwk3LCip7S..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.