Esenyurtlu Çocuklara Spor Dolu Sömestir

Esenyurtlu Çocuklara Spor Dolu Sömestir

Her alanda spora ve sporcuya destek olan EsenyurtBelediyesi, sömestir tatiline giren öğrencilere “Sömestir Şenliği” kapsamındabütün spor merkezlerinde 29 branşta kurs hizmeti veriyor.

Esenyurt Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretimyılının sömestir tatilinde, ilçedeki öğrencilerin tatillerini daha verimli vezinde bir biçimde geçirebilmeleri için spor faaliyetlerini yoğunlaştırdı.“Sömestir Şenliği” kapsamında, belediye bünyesindeki tüm spor merkezleri 7-14yaş arası çocuklara sömestir tatili boyunca 29 spor branşında hizmet veriyor.Sömestir tatilinde istedikleri branşlarda eğitim alan çocuklar hem tatilleriniboş geçirmiyor hem sosyalleşiyor hem de spor dallarına yatkınlıklarınıkeşfediyor.

 “Her alanı değerlendirmeye çalışıyoruz”

Eğitimlerin kapsamlı bir şekilde devamettiğini vurgulayan Esenyurt Belediyesi Masa Tenisi Eğitmeni Murtaza Buyruk,“15 gün sürecek olan bu aktivitelere öğrencilerimiz katılım sağlamakta vekatılımları sonucunda öğrencilere başarı sertifikası verilmektedir. Katılımyoğunluğu beklenenden daha fazla, belediyemiz malzeme ve tesis konusundadesteğini hiç eksik etmiyor. Her alanı değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu süreçteverdiğimiz eğitimlerde öğrenciler branşlarda aşinalık kazanıyorlar, aşinaoldukları branşlara devam edebiliyorlar. Eğlenceli bir şekilde aktivitelerimizisürdürüyoruz” dedi.

“Buradazamanım çok iyi geçiyor”

10 yaşındaki Eylül, başarılı bir eğitimdöneminin ardından sömestir tatilinin güzel geçtiğini belirterek, “Buradazamanım çok iyi geçiyor. Arkadaşlarımla oyunlar oynuyorum, masa tenisi kursundaatış teknikleri öğreniyorum. Bu kursa başladığımda hiçbir şey bilmiyordum amaşu an masa tenisi konusunda çok iyiyim” ifadelerini kullandı.

Sömestir Şenliği’nde kurs almak isteyenvatandaşlar 0212 699 51 55 telefon numarasını arayarak kayıt yaptırabilirler. 

yi2Irpjckrh47pfvnz5w6gkl.jpg

hodkn3yihpfavlu8peguyw2m.jpg

hq2vucxlybfczua4podgmk30.jpg

r2tzI5fdbn7axi4zgsv8dpu0.jpg

6xg2cnIiqdbwoveqrk8hweb1.jpg

r1w8nkief7jt5mpu0ubpoqg9.jpg

sf4fmazzyIkytobjndmhwb7d.jpg

pjftu2okdvpoivejI9q0wn7h.jpg

5jwk1mf8d2zp7qulwjyaooep.jpg

srea5nwibpdolffx2cmohy4z.jpg

zxcp9ky10gfsfvynuumjogab.jpg

0jbpoprwm7sg5ovejr9hkIfh.jpg

n8d2na0txa4yudqvk6gobl5j.jpg

4vbh5yu1mcffzbt3oedds7h2.jpg

p8dyauzbfxhud9ne5gq6q3ae.jpg

umf9rsctgy1mi7edtkv2qhgb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.