Esenyurt’un Yolları Bakımlı Ve Modern Bir Görünüme Kavuştu

Esenyurt’un Yolları Bakımlı Ve Modern Bir Görünüme Kavuştu

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollaraasfalt kaplama çalışması yaparak vatandaşların rahatça seyahat etmelerinisağlamanın yanı sıra mahalleleri de yeni bir görünüme kavuşturuyor.

İlçe genelindeki çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürenEsenyurt Belediyesi, Akevler Mahallesi 1069. Sokak ve Mevlana Mahallesi 1990.Sokak’ta asfalt serim çalışmaları yaptı. Esenyurt’un dört bir yanındaçalışmalarını devam ettiren ekipler hem vatandaşların sağlıklı ve konforlu birşekilde seyahat etmelerini sağlıyor hem de mahalleleri yeni bir görünümekavuşturuyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe sakinleriEsenyurt Belediyesi’ne teşekkür ederken, belediye yetkilileri ise benzerçalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

 

“Artık RahatBir Şekilde Seyahat Edecekler”

Esenyurt Belediyesi bünyesinde kontrol mühendisi olarak görevyapan Ozan Bahadır çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterekşunları söyledi: “Esenyurt genelinde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bugünde vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Akevler Mahallesi 1069. Sokakve Mevlana Mahallesi 1990. Sokak’ta asfalt serim çalışmaları yaptık. Buçalışmalarımız sonucu vatandaşlarımız artık daha rahat ve güvenli bir şekildeseyahat ederken, mahallelerimiz ise bakımlı ve modern bir görünüme kavuşmuşoluyor.”

“Anında GeriDönüş Sağlıyorlar”

Mahalle sakini Ercan Akın ise Esenyurt Belediyesi’nin vatandaşıntaleplerine anında cevap verdiğini belirterek şunları söyledi; “Bir vatandaşolarak belediyeyi aradık ve bölgede yaşanan sorunu kendilerine ilettik.Arkadaşlar talebimize hemen geri dönüş yaparak asfalt çalışmalarına başladı.Başarıyla yürüttükleri çalışmalardan dolayı Esenyurt Belediyesi’nden memnunuz.Emeği geçen herkese hem kendim hem de mahallem adına teşekkür ederim.”

gw5rn4qczefzewlpIabxunta.jpg

eyksrzgpocuikxgwl54qn2sb.jpg

o9cegheab6sgncwruoIi1yql.jpg

siby0thqunIwp7qerulkja4z.jpg

esl8vzhcmIeaudw0ykfskbfg.jpg

dxbfiIjcnh2llsx593atshme.jpg

expx8sgnqo6hrzsekkupbiyb.jpg

247xi3aInc9xtt8hpfbmjukv.jpg

qx4wr6iokyljbcf2yprsqo31.jpg

7pqt1l2ybjqv9g4mwxpfufjo.jpg

w8va7xyzrj1xki3mdweacsz6.jpg

naxd7e3wgsvqjyI8jwue1xb4.jpg

vh2d4symn9gujIn3lmf1eyox.jpg

tabqrdnxkopwdtmzb0h5uxuq.jpg

z9esye8blm0unt2zwhnrI4rd.jpg

nzxdl8efgx0tsn5pyr6uraky.jpg

h40tjnvwlfajiIf3oq5bmr9h.jpg

ur9knmkIlodbf5tfglec3e1o.jpg

kvf7jjt94i250mb8tIznrqyo.jpg

fasmurpxbykrch0qq9m1g3ui.jpg

4hea86stvgezodm0jzsiylpg.jpg

ffdulpbovndcy8svgxphztI3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.