Esenyurt’un Parkları Yeni Bir Görünüme Kavuşuyor

Esenyurt’un Parkları Yeni Bir Görünüme Kavuşuyor

Esenyurt’ta parklar ve bahçeler bahara hazırlanıyor. Çocuklarıneğlenceli vakit geçirdiği oyun gruplarında yenileme ve bakım çalışması yapanbelediye ekipleri, kamelya ve oturma alanlarında ise tadilat ile boyama işlemigerçekleştirerek parkları bakımlı ve temiz bir görünüme kavuşturdu.

 

Doğa ve insan odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmalarınısürdüren Esenyurt Belediyesinin ilçe genelinde bulunan parklarda başlattığı tamirve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçeye kazandırılan parklarınyanı sıra mevcut parklarda da çalışmalarını sürdüren ekipler bu alanları yenilenmiş,temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor. Kamelyalar, oturma alanları ile oyungruplarında tadilat, onarım ve boyama gibi işlemler yapan belediye ekipleri,spor aletlerinde ise yenileme çalışmaları yaptı. Amaçlarının Esenyurtlularıngüvenli ve konforlu alanlarda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak olduğunubelirten ekipler, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

‘ParklarınTamamı Yenilenecek’

Esenyurt Belediyesi bünyesinde peyzaj mimarı olarak görev yapanDeniz Karakoç, parkların konforlu ve yenilenmiş halinin tüm Esenyurtlularahayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi: “Parklarımızdaki eski veyıpranmış oyun grupları ile oturma alanlarında yenileme, bakım ve onarımçalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız Esenyurtlu çocukların keyifli vekaliteli vakit geçirmelerini sağlamak. Çalışmalarımız tüm parklar yenilenenekadar devam edecek. Yine bu çalışmalara ek olarak dönem boyunca ahşaptamiratları ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceğiz.”

pqwzgrtstup6hcgxa930jwbd.jpg

fvus2gs1w6erIajtbxwxoy4d.jpg

dj4xtgicwes173kfbIamx689.jpg

9bagmbpuhoomcgjx10zpqlv6.jpg

qlk3ugodxsdnpjqulvpzcitc.jpg

ydhlda0zgrsmog93ctiyzuja.jpg

pbgsn0gyniwqmscdzhaolqcz.jpg

cmidy6lzrdevj13rfphxtx2w.jpg

xgms1hqzo3swt9zfpduvjqxn.jpg

twl5q3ggwai2dncrzbuj8vck.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.