Esenyurt’ta Zabıtadan Pazarda Ispanak Denetimi

Esenyurt’ta Zabıtadan Pazarda Ispanak Denetimi

İstanbul'davatandaşların ıspanak ile birlikte tükettiği yabancı ottan zehirlenmesininardından harekete geçen Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede bulunanpazarda denetlemelerde bulundu. Pazardan numune ıspanak toplayan ekipler,alınan numunelerin incelenmesi üzerine ilgili birimlere gönderileceğinibelirtti.

 

EsenyurtBelediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde kurulan pazarlardavatandaşların ıspanak ile birlikte tükettiği yabancı ottan zehirlenmesininardından denetimlerde bulundu. Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sağlıkİşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personel pazarlardasatılan ıspanak ve diğer yapraklı sebzelerin kontrolünü sağladı ve numunelertopladı. Yetkililer, toplanan numunelerin incelenmek üzere ilgili birimleregönderileceğini ifade etti. Pazarda alışveriş yapan vatandaşların da zabıtanınyaptığı denetimden memnun olduğu görüldü.

Vatandaşıbilgilendirdiler

EsenyurtZabıta Müdürlüğü ekipleri, bugün ilçede kurulan pazarları gezerek yaptıklarıdenetim ve numune toplamanın yanı sıra pazarcıları da bilgilendirdi. Bu aradaçıkan haberler sonrası ıspanak satışlarında yüzde elli azalma yaşandığıgörüldü. Pazarcılar, zehirlenmelerin ıspanağın içerisine karışan yabancıotlardan kaynaklandığını belirterek vatandaşlara ıspanağı iyi yıkayıp,ayıklanması yönünde tavsiyede bulundu. 

1ojg8uawpnv3kz4cy7huqoms.jpg

errn7kv1v9bwguabxpohpfIn.jpg

lr0ucnqsginvbzda2hzwr84s.jpg

gnouvyhsomnurp1s6tmbwhi0.jpg

oz2rz69yc8rbm0fkpup73lwa.jpg

xkwpip9vdrltk3cm8f70qzwx.jpg

fcjpumkaodtymqaxusohyfep.jpg

hzjkqlybamwgwysvn7ufoo3f.jpg

e6oaxtj1bguqhyn4vjlqyuki.jpg

drug1hptwI0klnrji4nazbfp.jpg

ceIeqxzmnpjdulvltgfkhv9s.jpg

1h6oyuvzbcfzpomvbrhsw7aI.jpg

vft8xiwqzamawkynrj6qeh3l.jpg

90espq32ngmcfvaiabImfzvd.jpg

c6syqa2pdpohxy0738s5kcnj.jpg

7powsd9no1tyq3ctrqfhmy8z.jpg

t1fxmbis5yjeqj9dqcr3odpf.jpg

wupcmbkvspf0taeoyc1wlgzq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.