Esenyurt’ta Zabıta Personeline Uyuşturucuyla Mücadele Semineri

Esenyurt’ta Zabıta Personeline Uyuşturucuyla Mücadele Semineri

EsenyurtBelediyesi’nin zabıta ekiplerine yönelik düzenlediği ‘Bağımlılık’ konuluseminerde uyuşturucu ile mücadelenin yolları anlatıldı.

Esenyurt Belediyesibelediyecilik alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumlulukprojelerine de katkı sunmaya devam ediyor. Esenyurt Belediyesi İnsan KaynaklarıEğitim Müdürlüğü belediye bünyesindeki zabıta personellerine hizmet içieğitimin ilk basamağını oluşturan ‘bağımlılık’ başlığında ‘uyuşturucuylamücadele konusunda doğru adımlar’ konulu eğitim semineri verdi. İstanbul İlEmniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün destekleriyle,uzman polis memurları tarafından verilen eğitimde, madde kullanımındagörülen sosyolojik ve psikolojik zararlar ve bu zararlardan nasılkurtulabileceğine dair bilgilendirmeler yapıldı. Bu eğitimle, bölgeye çıkanekiplerin bağımlılık konusunda daha bilinçli hareket etmeleri sağlanırken,madde kullanımıyla karşılaştıklarına polise hangi yollardan ulaşmalarıgerektiği de anlatıldı. Seminerde ayrıca, İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucuylamücadele kapsamında uygulamaya koyduğu UYUMA mobil uygulaması da tanıtıldı.

Vatandaşlara daha iyihizmet verebilmek için hizmet içi eğitimler kapsamında tüm belediye personelineuzman eğitmenler eşliğinde motivasyon, stres yönetimi, öfke kontrolü gibikonularda kişisel eğitim seminerlerinin verilmeye devam edileceği belirtildi.

wo41npc6gkeyhnjvs0Iu2xzb.jpg

f0sat9fnlgvbqace5yuxn1Ig.jpg

n47syIfel5xkguqgujzfq2yi.jpg

tyugmozgh5anep6z1qaky7cf.jpg

csoIqeofqkmgdjcn2ahwbnua.jpg

hwdnefe0zh5usic4pcrunlky.jpg

cxa9s0zIzvdwbk3gsjmyqtr7.jpg

3daafjgxbwyxh5lrsvmegdup.jpg

fabi6wgowhyz0eqnn4etx1sj.jpg

mcdbagvly50kbstzdmoqn21h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.