Esenyurt’ta Yudum Rüzgârı

Esenyurt’ta Yudum Rüzgârı

Esenyurt Belediyesi’nin il dernekleri ile birlikte düzenlediğiKardeş Kültürler Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan sanatçı Yudum, Esenyurtlularatürkü dolu bir gece yaşattı.

Esenyurt Belediyesi’nin ilk dernekleri ile birlikte düzenlediğiKardeş Kültürler Festivali devam ediyor. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşenfestivalin üçüncü gününde Doğu Anadolu gecesi düzenlendi. Festivale; EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun,Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, il dernek başkanları ve çok sayıdavatandaş da katılım sağladı. Yerel sanatçıların, Doğu Anadolu bölgesine hasbirbirinden eşsiz eserleri seslendirmesinin ardından sevilen sanatçı Yudum, TürküleriniEsenyurtlular için seslendirdi.

“Hem CoşkuHem De Duygu Dolu Anlar Yaşattınız”

Sanatçıya çiçek takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt şöyle konuştu: “Siz bizim kıymetlimizsiniz, bu coğrafyanın güzelinsanlarından birisiniz. Burada güzel türküleri seslendirerek hepimize hemcoşku hem de duygu dolu anlar yaşattınız. Bugün bizimle bir araya geldiğiniziçin size teşekkür ederim.”

“Çok MutluOldum”

Umudun Şehri’nden mutlulukla ayrıldığını belirten Yudum: “O kadarkeyif aldım ki , o kadar güzel bir ortam vardı ki burada. Bu güzel ortamdandolayı çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum, çok keyifli ayrılıyorum buradan.Bu gün beni sevenler buradaydı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. BelediyeBaşkanına da verdiği hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.Gelen tüm Esenyurtluların ayaklarına sağlık.” dedi.

pj1fxt7huqm53wymb8ha6do4.jpg

rtoeombbqezjr47dtg5cm08z.jpg

5y2lefvpstecvh6aywjxnkIm.jpg

pzqf4tibrgbrmoyxsnltupfl.jpg

md0e65qamytouhgbnIsny4hv.jpg

qjbhzudstd3o7ek9ri6pnzur.jpg

exigdpkqffcgnjekwu3yrdh8.jpg

xpllfqgrghqfd4cs0o8xdw1o.jpg

dz7fx0d3bIsyetxqmltou2fv.jpg

qkjjlp9pwz8Imeryudnhmf2c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.