Esenyurt’ta Sorunlar Yeşillendirmeyle Çözülüyor

Esenyurt’ta Sorunlar Yeşillendirmeyle Çözülüyor

Esenyurt’a yapılan çevre düzenlemeleriyle,belirlenen bölgelerde hem trafik sorunlarının önüne geçiliyor hem de ağaç dikimçalışmaları gerçekleştiriliyor.

İlçe genelindeki çevre düzenlemelerine devameden Esenyurt Belediyesi, sorunları yeşillendirme çalışmalarıyla çözüyor. Bukapsamda Akevler Mahallesi 1063. ve 1058. sokaklarda yapılan çalışmalarda,kaldırıma park edilerek trafik sorunu oluşturan araçların önüne geçmek içinağaç dikimi gerçekleştirildi. Dikilen ağaçlarla hem oluşabilecek trafiksorunları ortadan kaldırıldı hem de daha yeşil bir çevre düzenlemesi sağlandı.

“Yeşillendirmeyleberaber yanlış park etmeyi engelledik”

İlçede ağaç dikim çalışmalarına hız kesmedendevam edeceklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumlusu Suna Kahveci, “Bubölgedeki kaldırıma çok fazla araç park ettiği için yayaların geçişiniengellemekteydi. Bu konuda bir talep geldi, tespitlerimizi yaptık, ağaçdikimine uygun olduğunu gördük ve ağaç dikimlerine başladık. Ağaç dikerken çevreyiyeşillendirmiş olmakla beraber kaldırıma yapılan yanlış parkları da engellemişolduk. Bu şekilde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ağaç dikimlerinedevam edeceğiz” dedi.

98tfj7eu3lz4sdqIkd26ecny.jpg

kmzdgepthfyuj92sxbcmdlIr.jpg

7ym6oatrzidrgcl1ofux5Ijf.jpg

rbt7mzqju8ahe9gxcpuq1yyx.jpg

hkva8osfyle4j0n5Iquwiez7.jpg

eqmvqwuI9taxfvmxfrcpy0n7.jpg

ld8yaus9klgjqenzrupoojnx.jpg

octsl5d9rsvewmjpbiqf8lbu.jpg

dfkgtsex1dyblre4x7jz3scw.jpg

lzaxcunpiebhmzng0quj4dfs.jpg

uwo45jcbevqkeimpzdld1xsw.jpg

ayrllnz2egu6qs0nmyvppibj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.