Esenyurt’ta Her Mahalleye Bir Park

Esenyurt’ta Her Mahalleye Bir Park

Esenyurt’ta her mahalleye bir park projesi kapsamında ilçegenelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, kendisineait boş arsaları değerlendirerek parka dönüştürürken, bir yandan vatandaşlarınnefes almasını sağlıyor diğer yandan da çocukların güvenle oyun oynayabileceğialanlar oluşturuyor.

 

Esenyurt Belediyesi’nin başlatmış olduğu her mahalleye bir park projesikapsamında İstiklâl ve Akçaburgaz Mahalleleri de parklarına kavuşmuş oldu. Belediyeekipleri ilçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söylerken,çocukların güvenle oyunlar oynayabileceği ortamlar oluşturduklarını ifade etti.Çalışma ile Esenyurt’un yeşil alanlarının arttığının da altını çizenyetkililer, yetişkinlerin de sosyalleşeceği bu parklarda spor ve yürüyüşleriniyapabileceklerini belirtti.

 

 “Vatandaşlarımız Nefes Alabilecek”

Esenyurt Belediyesi Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç yapmış olduklarıçalışmalarla ilgili; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mahalle parklarımızınyapımına başladık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu an İstiklâlMahallesi’nde yapılan parkımızda bulunuyoruz. Bir yandan parkımızın çevreduvarları yapılırken diğer yandan içerik düzenlemeleri devam ediyor. Kısa birsüre sonra çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Projeyi tamamladığımızda ise Esenyurt’ta parkı olmayan mahalle kalmamışolacak.’’ dedi

t4dk6npImnobd2baif9mehw8.jpg

qjxeehlt7f3dpzwgm64i0trg.jpg

qzrdhbdpuI0m8nlwjle1wx5z.jpg

ofsa1rk2unt9d6swkj0uw7xh.jpg

mInyp09harjqffvaxtnjbe73.jpg

zmfhwteqvqu8rziodaosskrI.jpg

Isykrafcygdneo64sqhlvtvz.jpg

8sgzI9hnvzyxaececxkg2mau.jpg

axbx3ueywg2gyIf6tkushrvp.jpg

gxvren1sctwjk09al2qfIzoe.jpg

z9fwqhg8p7pbjxv1ke2uIkac.jpg

b9d6xemaz7stwquc3fzupwxa.jpg

Id3vnscw4nfmbhjdruz7j8rp.jpg

uaehpdk1tzsbtm0i2kcn4gcg.jpg

txhen018z9jbfmu4bliys5eg.jpg

b0zdpgoczemt3i4jsIbvoaxn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.