Esenyurt ‘ta Bayram Temizliği

Esenyurt ‘ta Bayram Temizliği

Esenyurt Belediyesi,ilçede bulunan tüm ibadethane, cadde ve sokakları temizleyerek bayrama hazırhale getirdi.


Esenyurt BelediyesiTemizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan 43mahallede yürüttüğü detaylı temizlik çalışmalarını tamamladı. Esenyurt’ta kitüm cami ve cem evi, cadde ve sokakları mobil temizlik araçlarıyla dip köşetemizleyen ekipler, yoğun mesai harcayarak vatandaşların bayramı temiz vehijyenik koşullarda karşılaması için canla başla çalıştı. Kurban Bayramısüresince de olumsuz bir durum yaşanmaması için ilçe genelinde çalışmalarınısürdürecek olan ekipler, kurban kesim alanları başta olmak üzere tüm ilçedetemizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek kesim alanlarında oluşacakkötü koku ve kirliliği yok edecek.


İbadethaneler dip köşetemizlendi

Kurban Bayramı öncesiibadethanelerde detaylı temizlik çalışması yaparak, vatandaşların daha temizbir ortamda ibadet etmeleri için çalıştıklarını söyleyen Temizlik İşleriMüdürlüğü Dini Kurumlar Şefi Adem Yalçın, “Ekiplerimizle birlikte KurbanBayramı’na hazırlık olarak tüm dini kurumlarımızın temizliğini yapmış bulunmaktayız.Kurban Bayramı’nda da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız tümvatandaşlarımızın dini kurumlarımızda güzel bir şekilde ibadetlerini yapmasınısağlamak” dedi.


Temizlik ekipleribayram nöbetinde

Kurban Bayramı’ndaherhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli ekiplerin oluşturulduğunusöyleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü Bölge Amiri Zeki Güneş, “Bayramda yıkama,kurban alanlarından da çöp alma işlemlerimiz devam edecek. Vatandaşı rahatsızedici herhangi bir koku yayılmaması için kurban kesim yerleri deterjanlarlayıkanarak temiz duruma getirilecek. Kurban Bayramı için ekiplerimizioluşturduk. Bu ekiplerimizle kurban kesim alanlarında yıkama, konteynerboşaltma gibi işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Bizim gayemiz burada temiz birilçede yaşamak. Vatandaşlarımızdan ricamız kurban kesim alanları dışında başkayerlerde kesim yapılmaması. Çünkü aşırı derecede koku yapıyor ve bu koku diğervatandaşlarımızı rahatsız ediyor. Bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. BizEsenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak tüm personellerimizleKurban Bayramı sürecince Esenyurt’a daha iyi hizmet verebilmek içinçalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

p1eg73hgkqdavm064rIazlqu.jpg

xtoned42j3yfk8Ilbbt5wsoq.jpg

tgr5wunkcll8a1ygkbs7vy24.jpg

haIff8gov6x3dcvg0jk4uze9.jpg

sxm6o7eatI2a0ikvo91xsycl.jpg

cuvosgpuyc05ma9rfekxIkjl.jpg

znvhmnkcx1Ioqwj7ffcbdpl5.jpg

jlmlhwqceyuapy25kf8hodeo.jpg

kqcishw7bzr8el4cvmm6wyab.jpg

7rx3ki8tlwjqnmf5jspeghcl.jpg

ytIhu1wvfoglrpjmituenzac.jpg

yIaj7m8uzdupqgne1xhsexmk.jpg

9d5qw7mrufh8pwvyuaIzjytj.jpg

hix4o92po6jzstgnedgjway8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.