Esenyurt Belediyesinin 5 Yıllık Yol Haritası Masaya Yatırıldı

Esenyurt Belediyesinin 5 Yıllık Yol Haritası Masaya Yatırıldı

Esenyurt Belediyesinin, 2025-2029 dönemi stratejik plan hazırlık çalışmalarıylailgili düzenlendiği Muhtarlar Çalıştayı’nda konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr.Ahmet Özer, “Siz bizim elimiz, kolumuz olacaksınız. Bir kentlilik bilinciyle Esenyurt’asahip çıkacaksınız. Bunu yaptığınız takdirde 5 yıl sonra daha güzel birEsenyurt’ta yaşamış olacağız” dedi.

Esenyurt’ta, 2025-2029 dönemi stratejik plan hazırlık sürecinde ilçeyedeğer katacak projeleri görüşmek amacıyla Muhtarlar Çalıştayı düzenlendi. EsenyurtKültür Merkezi’nde gerçekleşen çalıştaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer,Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzğun ve 43 mahalle muhtarı katıldı. Günboyu devam eden programda önümüzdeki 5 yılda; yeşil alan, eğitim, sağlık, spor,altyapı gibi alanlarda ilçeye kazandırılacak projeler, acil yapılması gerekençalışmalar ve mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili fikir alışverişindebulunularak izlenecek yol haritası çıkarıldı.

“Siz BizimElimiz, Kolumuz Olacaksınız”

Esenyurt’u halkçı belediyecilik anlayışıyla yönettiklerinin altınıçizen Başkan Özer, “Hedefimiz katılımcı yerel yönetim yani halkın işin içindeolduğu bir yerel yönetim sistemi uygulamak… Yönetim işini halkla beraberyapacağız. Bundan sonra rantçı belediye değil, halkçı belediye olacak. Onuniçin bu çalışmaları başlatıyoruz. Zaten siyasetin de işlevi bu. Üretimiartıracağız. Buradan çıkan rantı halka dağıtacağız. Muhtarlarımız da bizim içinönemli. Siz bizim elimiz kolumuz olacaksınız. Bir yanlış varsa düzelteceksiniz,eksik varsa gidereceksiniz. Esenyurt’a sahip çıkarak, bir kentlilik bilinciedineceksiniz. Bunu yarattığımız takdirde, Allah’ın izniyle 5 yıl sonrabambaşka bir Esenyurt’ta yaşamış olacağız. Çocuklarımız daha güzel birEsenyurt’ta daha güzel bir dünyada yaşamış olacaklar. O nedenle bu işi sizdenbaşlattık” diye konuştu.

 

r2ujy8xlkvgpqa5csgl96ikj.jpg

w5ats4y9keegvpicobgqkyfh.jpg

esx8uIlxkc4idljbwmz5athk.jpg

zjbwacoyiydwtxmrzk78ovgv.jpg

I8oz9zq0oxkrjl3cyhacwqne.jpg

zt8sguwlmcq5dfjvuw9zrydp.jpg

va9lux47cngs06betb2jxe35.jpg

kIhmyvqnrxdogchf7cp3txvp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.