Esenyurt Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Medikal Cihaz Desteği

Esenyurt Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Medikal Cihaz Desteği

Esenyurt Belediyesi, sağlık sorunlarıyaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Belediye, bukapsamda diyabet hastası minik Rabia Aytunç’a şeker ölçüm cihazı desteğisağlayarak yaşamına umut kattı.

 

Esenyurt Belediyesi ilçe genelindeihtiyaç duydukları medikal cihazlara erişmekte zorluk çeken vatandaşlarınyanında olmaya devam ediyor. Belediyeye gelen talepleri değerlendiren yetkilibirimler ihtiyaç duyulan cihazı hızla temin ederek vatandaşların ihtiyacınıkarşılıyor. Alanında uzman hekimler tarafından belediye binasında yapılansağlık taramasından geçirilen bireylere cihazları teslim edilirken tüm teknikbilgiler ise detayları ile anlatılıyor. Belediye yetkilileri vatandaşlarınhayatını kolaylaştıran medikal malzeme desteğinin hız kesmeden devam edeceğinisöyledi.

 

“BizimleÇok İlgilendiler”

Belediyenin desteği ile ihtiyaçduyduğu şeker ölçüm cihazına kavuşan Tip1 diyabet hastası 10 yaşındaki RabiaAytunç’un ailesi; “Yaşadığımız ekonomik zorluklardan dolayı cihazın maliyetinikarşılayamıyorduk. Dolayısıyla kızımız şeker ölçümlerini olması gerektiği gibiyapamıyor, sık sık rahatsızlanıyordu. Esenyurt Belediyesinin bu hizmetiniöğrenince başvurduk, arkadaşlar bizimle ilgilendi ve cihazı bize bugün teslimettiler. Bu destek ve yardımlarından dolayı Esenyurt Belediyesine teşekkürederiz” dedi.  

pegy5mbdhooj29gzrx4mvIfv.jpg

fzgfizqmgyoayovvcbk5bxkr.jpg

kmepubdsaukl148y9gcyosxv.jpg

qbvhg4zqov8il9m1t2p6zxr7.jpg

wyqpxxbzhuavs5vIjfr1k9hg.jpg

kuuxhvma165e0vkfyqI3e4jh.jpg

mlpmqaqprleoofxnsI84iygc.jpg

nw5dlc1jpixsvhkuwjgIg6zm.jpg

8w7qhlb6hse2wvikct4f3gdn.jpg

bfg6sd0terqp2szrlmx7acfu.jpg

lbpxmkt9lomc8defectqsxrn.jpg

vgrbp98xwkIn3d1tvuejcl7h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.