TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BULUŞTU

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BULUŞTU

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile bir araya geldi. Şehit yakınları ve gazilere seslenen Başkan Ataç, “Bir gün değil...

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile bir araya geldi. Şehit yakınları ve gazilere seslenen Başkan Ataç, “Bir gün değil her gün beraberiz. Birlikteliğimiz hiç bozulmayacak” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı HacıŞahin ve dernek üyelerini ağırladı.

Tepebaşı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç gazi ve şehit yakınlarına karanfil takdim etti. Konukları ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü gibi özel bir tarihte bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirten Başkan Ataç, şunları söyledi:

“Sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu ediyor. Bu özel günler oldukça önemli tabi ancak ben size gösterilen ilginin tek bir gün ile sınırlı kalmasına karşıyım. Bizim düşüncemize göre sizlerle 365 gün, 24 saat birlikte olmak çok önemli. Bugün bizler varsak, sizler sayesinde varız. Şehitlerimiz, gazilerimiz bu vatanı vermemek için canlarını hiçe saydı. Bizim sizlerle yılın her günü devam sıcak ilişkilerimiz olduğu için ayrıca çok mutluyum, bir gün değil her gün beraberiz. Birlikteliğimiz hiç bozulmayacak. Dernek yönetimimiz ile iletişim halindeyiz, herhangi bir konuda üzerimize düşen bir görev olduğunda daima hazır olduğumuzu zaten biliyorsunuz. Birçok kez birlikte Çanakkale’ye gittik. Her karışışehitlerimizin kanları ile sulanmış o kutsal toprakları herkes görmeli ve bu ülkenin nasıl kurtarıldığınıçok iyi bilmelidir. Başta kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi minnetle anıyor, şehitlerimize rahmet diliyor ve hepinize sağlıklı günler diliyorum."

HacıŞahin ise Başkan Ataç’a her zaman yanlarında olduğu için teşekkür ederek, “Ahmet Ataç belediye başkanımız olduğu kadar şehit yakınlarının ve gazilerin bir ağabeyi, kardeşi, babası gibidir. Başkanımız sadece bugün değil, her zaman yanımızda ve arkamızda, ayrıca derneğimizin de fahri üyesidir. Kendisine üyelerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum, biz de şehit aileleri ve gaziler olarak her zaman kendisinin yanındayız” diye konuştu.

Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.