Esenyurt Belediyesi Küçük Selim’e Umut Oldu

Esenyurt Belediyesi Küçük Selim’e Umut Oldu

Doğuştan ayrık omurga hastalığı olan 7 yaşındaki Selim Yoldaş’ınyürüyebilmesi için gerekli olan medikal malzemeler Esenyurt Belediyesi tarafındankarşılandı. Aletler sayesinde artık dik durabilen küçük çocuğun fizik tedavisüreci de kolaylaşacak.

Esenyurt Belediyesi, spina bifida paraplej (ayrık omurga) hastası olan7 yaşındaki Selim Yoldaş’a umut oldu. Yürüme engeli olan küçük çocuğun dikdurabilmesi için gerekli olan ayak bileği ortezi ve uzun yürüme ortezininmasrafları belediye tarafından karşılandı. Takılan aletler sayesinde dikdurabilen Yoldaş’ın fizik tedavi süreci de artık daha kolay ilerleyecek. Küçük çocuğunailesi aldıkları bu hizmetten dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür ederken, belediye yetkilileri malzeme desteğinin devamedeceğini bildirdi.

“Hayatı DahaDa Kolaylaşacak”

Medikal malzemeye ihtiyaç duyan vatandaşların her zaman yanındaolduklarını belirten belediye yetkilileri, “Selim’in ailesi, bize doktordanaldığı reçete ile başvuru yaptı. Daha sonra Selim’e umut olmak ve hayatınıkolaylaştırmak için ölçüleri alınarak temin edilen aletler kendisine teslimedildi. Bu aletler sayesinde Selim dik durabilecek ve hayatı daha dakolaylaşacak. Aynı zamanda Selim’in ayaklarında oluşabilecek çarpıklaşmanın daönüne geçilirken, fizik tedavi süreci de daha kolay hale gelecek. EsenyurtBelediyesi olarak çocuklarımıza umut olmaya devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

vbqseyprIkp1fruw0gx8nh2a.jpg

kgcjos6qer4ys5bfti0tuyjz.jpg

tdwvs37wh4v8nuqyjj92gixz.jpg

k8zpvzj6ni7dsehayw0buxwm.jpg

dtxch9r4khimbyry7ofpdewa.jpg

tlfavd1rito80sgyqe73m4q6.jpg

4q02y3ca5Irbxesvamod9otw.jpg

1xtdo6pfr2skjdsu4nijcefy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.