Esenyurt Belediyesi; Evde Sağlık Hizmeti İle Komşularının Yanında

Esenyurt Belediyesi; Evde Sağlık Hizmeti İle Komşularının Yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumuhastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık”hizmetine ara vermeden devam ediyor.

“Evde Sağlık” hizmetiyle, ilçede yaşayanyatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşların yardımına koşan Esenyurt Belediyesi,destek talebinde bulunan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Sağlık hizmeti almatalebinde bulunan vatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapan Sağlık İşleriMüdürlüğü, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan almagibi sağlık hizmetlerini vatandaşlara sunuyor. Ekipler, evlere yapılanziyaretlerde ayrıca hastalıklar, ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme-içmealışkanlıkları gibi çeşitli konularda vatandaşlara bilgi veriyor. Zaman ve mekângözetmeksizin 7/24 hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikâyetlerinideğerlendirerek tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

Esenyurt Belediyesi’nin ‘Evde Sağlık’hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, merkezin 444 0 411 numaralıtelefonunu arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilindehizmet alabiliyor.

fmprks7pxgsjuyaxhf8qv2kw.jpg

nwqlulhippftekov8rmcd24w.jpg

wbnmawvmydxnla6fdbq52roi.jpg

ue8gfaqjeoy0wxh1urnmb7tI.jpg

hd23aqIwojuqbt5nlhfzkcwe.jpg

nuncvIdtgka1ub7sge2mjyxq.jpg

m7xc2fk0eyymlvrv9n1zrqft.jpg

snvoyqqn8rcedoblgr7xv4lc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.