Esenyurt Belediyesi Can Dostumuzun Hayatını Kurtardı

Esenyurt Belediyesi Can Dostumuzun Hayatını Kurtardı

Can Dostumuz Hem Sağlığına HemYuvasına Kavuştu

Bir vatandaşınihbarı üzerine Esenyurt Belediyesi tarafından hayvan ambulansıyla sokaktan alınanhamile kedi, Modern Hayvan Bakımevi’ne getirildi. Burada doğumugerçekleştirilen ve tedavileri tamamlanarak sağlığına kavuşturulan can dostumuz,sahiplendirilerek yeni yuvasına kavuştu.

EsenyurtBelediyesi, can dostlarımızın sağlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Esenyurt’tayaşayan Veysel Timdu isimli vatandaş, belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğünüarayarak sokakta doğum aşamasında olan bir kedinin olduğunu söyleyerek yardımedilmesini istedi. Ekipler, talep üzerine kısa sürede olay yerine ulaşarak belediyeyeait hayvan ambulansı ile kediyi ameliyat etmek üzere Modern Hayvan Bakımevi’negetirdi. Yapılan operasyonda yavrular kurtarılamazken anne kedinin hayatıkurtuldu. Gerekli tedavileri tamamlanan ve sağlığına kavuşan can dostumuz, onusokakta bulan Veysel Timdu tarafından sahiplenilerek yeni yuvasına kavuştu.Esenyurt Belediyesi ekipleri 7/24 esasına dayalı olarak hizmetlere devamedeceğini söylerken, kediyi sahiplenen Veysel Timdu ise bu hizmetleri faaliyetegeçiren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkürlerini iletti.

“Kısa Bir Zamanda İhbara DönüşSağladılar”

Esenyurt Belediyesininkısa zaman içerisinde ihbara dönüş yaptığını söyleyen Veysel Timdu şöylekonuştu: “Kediyi ilk bulduğumda doğum yapmak üzereydi ama zorluk yaşıyordu. Bende hemen Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünüaradım. Aramamla ekibin gelmesi bir oldu. Belediyenin veteriner hekimlerikediyi aldılar ve tedavi ettiler. Yavruları kurtarılamasa da anne kurtuldu. Bukediyi ben sahiplendim, artık bakımı bana ait. Esenyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. Ahmet Özer’e ve ekiplerine tedavi sürecinde gerçekleştirdiği özveriliçalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim.”

“Minik Dostumuzun Artık Bir SahibiVar”

Sokakhayvanlarının her anlamda yanında olduklarını ifade eden Esenyurt BelediyesiVeteriner Hekimi Feyzullah Güney, “Akşam saatlerinde ihbarı alır almaz olayyerine gittik. Acilen minik dostumuzu ameliyata aldık. Yavrular kurtarılamasada anneyi kurtarmış olduk. Bundan sonra minik dostumuzun artık bir sahibi, birevi var. Esenyurt Belediyesi olarak sokak hayvanlarının yanında olmaya devamedeceğiz” dedi.

huwfqzvstojplhrlm2egnyoa.jpg

rxzoml02hwbwhkdlgorjuypu.jpg

ghathc7npc0lifyvm3wdj6oq.jpg

hssm7guzlwayv0b82bhopIt3.jpg

6npxevogcw5sjmebtngbwr7j.jpg

mcs0rh3vadvexnmzk7augcjb.jpg

zavdi14qrjactkph0rbxuple.jpg

hcbon2semafIfj1enxwmpo0y.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.