ESCON ENERJİ’NİN İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ GÜRHAN ÖZTÜRK OLDU

ESCON ENERJİ’NİN İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ GÜRHAN ÖZTÜRK OLDU

Türkiye’nin enerji hizmet şirketi ESCON Enerji’nin İnsan Kaynakları Direktörü Gürhan Öztürk oldu. Öztürk, ESCON Enerji’nin işe alım ve işveren markası...

Türkiye’nin enerji hizmet şirketi ESCON Enerji’nin İnsan Kaynakları Direktörü Gürhan Öztürk oldu. Öztürk, ESCON Enerji’nin işe alım ve işveren markası yönetimi başta olmak üzere tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak.

Yürüttüğü projeler ile işletmelerin enerji maliyetlerini ve karbon salımlarını azaltmalarına katkı veren ESCON Enerji’nin yönetim kadrosunda yerini alan Gürhan Öztürk’ün insan kaynakları alanında 20 yıla yakın tecrübesi bulunuyor. Öztürk, ESCON Enerji İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmalarına başladı. 

GÜRHAN ÖZTÜRK KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Gürhan Öztürk, aynıüniversitede Davranış Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı. İnsan kaynakları alanında çalıştığı kurumsal hayatına Koç Grubu şirketlerinden Beko Elektronik’te başlayan Öztürk, ardından Sütaş ve Fortis Bank’ta işe alım süreçlerinden sorumlu oldu. 2009 yılında başladığı Garanti Portföy Yönetimi AŞ’de ise İnsan Kaynakları ve Destek Birimler Direktörü olarak insan kaynakları, destek hizmetler ve bilgi işlem bölümlerini yönetti. 2019 yılında bir yıl süren dünya turuna çıkan Gürhan Öztürk, Türkiye’ye döndükten sonra insan kaynakları danışmanlığı, koçluk ve eğitim konularında çalışmaya devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.