'ELDEN GÖNÜLE SOSYAL YARDIM MERKEZİ' AÇILDI

'ELDEN GÖNÜLE SOSYAL YARDIM MERKEZİ' AÇILDI

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in seçim öncesi söz verdiği 53 proje arasında yer bulan Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi, bugün Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi'nde düzenl

İhtiyaç sahibi vatandaşların gıda, temizlik, giyim, bebek bakım, ayakkabı ve oyuncaktan oluşan yüzlerce çeşit ürüne ücretsiz şekilde sahip olabileceği projenin açılış törenine AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Para yerine puanla alışveriş yapılıyor
Para vermeden alışveriş yapabilmeleri için, ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisinde puanların yüklendiği kartlardan dağıtıldı. Vatandaşlar dilediği ürünü alırken ödemeyi bu kartlarla yapıyor. Para yerine puanlarını kullanıyor. Bu konuyla ilgili özel bir ekip de oluşturuldu. Ailenin ihtiyacı ölçüsünde, ailedeki çocuk ve yaşlıların sayısı da baz alınarak karta puanlar yükleniyor. Bu puanlar her 2 ayda bir kartlara aynı şekilde yüklenmeye devam edecek. Proje ile aileyi ekonomik yönden güçlendirmek ve toplumsal huzuru korumak hedefleniyor.


Başkan Öztekin: Kağıthane’de kimse, kimsesiz değildir

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de "Sosyal marketimiz herkese hayırlı olsun. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimiz marketten her türlü ihtiyacını karşılayabilecek. Burada günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her şey var. Markette para geçmiyor, kart sistemi oluşturduk. Bu kartlara puanlar yükleyeceğiz ve hemşehrilerimiz o puanlarla kolay bir şekilde buradan alışveriş yapabilecek. Sosyal marketimiz belediyemizin hemen karşısında, vatandaşımızın rahat ulaşabileceği bir yerdedir. Vatandaşımız mağazamıza gelip kendi ihtiyacına göre istediği ürünü alabilecek. Kartlara ailenin maddi durumuna göre puan yüklemeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın her daim yanındayız, kimseyi kimsesiz bırakmıyoruz. " diye konuştu.

fe4dnxamlovym9pr3cfucpjk.jpg

nfom68ut7kq2yh0apj3csIel.jpg

he1x68l2wl7acmtuiomzpsft.jpg

ht4uhk9pqtmbfczpnxv3yrs2.jpg

kspeaxpz1tocy8wgucv27x0b.jpg

6weymrycu9abog8tIcupzkxh.jpg

4avsp0qkuwIhyf7c2crmizrg.jpg

djfaqvypiIwbwl5svnt8xcoh.jpg

ry26sevjIfxlatnwjilbx0ng.jpg

8vnru0eqdu61lf3jhrofemph.jpg

x8vqmgnobnhjlka7couwuj5t.jpg

v8unemwf2sg9qpxois7wjmkh.jpg

ud3ghr61plvnwxmzc45zw0fv.jpg

rty4yj26Izvkawz87lqsrom5.jpg

ccbrvstwh5gwItx7nzumj01o.jpg

joib7upanpfyvylk1rhIkfwz.jpg

7qdxnrkxzuupdvyak0ybhtse.jpg

bkzoo0s8cws2akbf6hy5fxgl.jpg

lubecom6Ibz9ivhdogacf18v.jpg

zgqxrifnudksf8qxvhw5jg3l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.