EL EMEĞİ VE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

EL EMEĞİ VE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, son gününde de yoğun ilgi görüyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki...

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, son gününde de yoğun ilgi görüyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki festivalde, yazar Şermin Yaşar çocuk okurlarıyla bir araya geldi.

Servergazi Salonu’nu dolduran çocuk ve yetişkinler Şermin Yaşar’ın çocukluğunu, yazmaya başlamasını, kitapları nasıl yazdığını ve hayat hikayelerini dinlediler. Yaşar, çocuklara hayal kurmaktan ve yazmaktan hiçbir zaman vazgeçmemelerini söyledi.  

Yaklaşık iki saat süren söyleşide çocuklar, ünlü yazar Şermin Yaşar’a sorularını yöneltti. 160 standın kurulduğu ve yoğun katılımın sağlandığı festivalde atölye çalışmaları, sürpriz etkinlikler ve el emeği ürünlerin sergilenmesi gün sonuna kadar devam edecek.

ZEYNEP CASSALİNİ VE ROLLBACK GRUBU

Festivalin ikinci gününde konser veren Zeynep Casalini ve RollBack grubu şarkılarını seslendirdi. Denizli’de olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Zeynep Casalini, festivalin amacına ulaştığını söyleyerek Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.