İMAMOĞLU: KORSAN BİR TÖRENLE BİZLERİ BÖLMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYORLAR

İMAMOĞLU: KORSAN BİR TÖRENLE BİZLERİ BÖLMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYORLAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği ‘İstanbul'un Fethinin 569. Yıl Dönümü’ etkinliği, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Maltepe’de yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği ‘İstanbul'un Fethinin 569. Yıl Dönümü’ etkinliği, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Maltepe’de yapıldı. İmamoğlu “Bugün Atatürk Havalimanı'nda, korsan bir tören ekleyerek bu aziz şehrin fetih yıl dönümünü bile bölmek için çaba sarf ediyorlar. Size mesaj atarak ‘Buraya mecbur gelin’ dedim mi? Ya da size mesaj çekip ‘Buraya gelmezseniz yarın işinize de gidemezsiniz’ dedik mi? İnsanları meydana taşıyarak bir tören yapma çabası içerisinde olan bu insanlara şaşıyorum. Atatürk Havalimanı Bakırköy'de değil mi? Bakırköy Belediye Başkanı’nı bile davet etmemişler. İstanbul Atatürk Havalimanı, arkadaşların ‘2023’te çıkacağız’ dedikleri uzayda değil, değil mi? İstanbul'da. İstanbul'un Belediye Başkanı’nı bile davet etmekten çekiniyorlar, korkuyorlar” dedi.

İBB, İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümünü, Maltepe’deki Orhangazi Şehir Parkı’nda bugün düzenlediği etkinlikle kutladı. On binlerce İstanbullunun katıldığı etkinlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fetih mesajları okundu. Etkinliğe, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ve Turan Aydoğan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve gaziler de katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.