Ekonomi buluşmaları Bahçelievler’de yapıldı

Ekonomi buluşmaları Bahçelievler’de yapıldı

Ekonomi buluşmaları Bahçelievler’de yapıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından "Ekonomi Buluşmaları" toplantısı gerçekleştirildi. Bahçelievler Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı toplantıda Bahçelievler’deki sanayici ve iş insanları bir araya geldi.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın sunumuyla, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Birimi Başkanı Gıyaseddin Gergin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Umur, AK Parti İstanbul Milletvekili Emine Sare Aydın, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, iş insanları ve sanayiciler katıldı.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Şangay'dan bir konteynerin lojistik maliyetinin 2 bin dolardan bugün 15 bin dolar seviyelerine geldiğini belirterek, " Türkiye'nin Avrupa'ya yakın konumda olması ihracatımızın önünü açıyor. Türkiye ekonomi modeli ile dengeli ve sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak adımları atıyoruz." dedi.

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Bahçelievler olarak biz, iş insanlarımıza, sanayicilerimize elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz kararlarda kanunun verdiği yetkiyi maksimum vatandaşımızın lehine kullanıyoruz. " dedi.

0AoXi3KCOFc75ZPVaulDYr18.jpg

Qs8ZmDhe3flHaCw2T9yXV5nc.jpg

XW297O1CvIaVo3ekchtnERlq.jpg

t8wxEBNoXvyF7fJZKrnHhzis.jpg

jcgE52sfo0X8lhtbRHyzq14J.jpg

SzN7pHj3DAge1VuoqmLC0c9w.jpeg

onyYDUpsH54XqOS8xmeuTzLF.jpeg

0IapGF6RzuLxkXBowAvqKm7Q.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.