Ekin Uzunlar Kemençeyi Konuşturdu

Ekin Uzunlar Kemençeyi Konuşturdu

EsenyurtBelediyesi’nin düzenlediği 2. Kardeş Kültürler Festivali’nde sahne alan ünlüsanatçı Ekin Uzunlar, sergilediği kemençe performansıyla dinleyicileribüyüledi.

 

Esenyurt Belediyesi’nin, İsrail’in Filistin’eyönelik saldırılarından dolayı ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali,Karadeniz Gecesi ile devam ediyor. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenenfestivalde, ünlü sanatçı Ekin Uzunlar repertuarı ve kemençe şovuyla Esenyurtlularaunutulmaz bir akşam yaşattı. Yoğun katılımın olduğu gecede vatandaşlar hemhoron oynadı hem de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

 

“Burada KardeşlikKöprüsüne Birebir Şahit Oldum”

Konuşmasında, programda emeği geçen herkese teşekkür eden EkinUzunlar; “Esenyurt’ta yaptığımız ikinci konserimiz. Kardeş Kültürler Festivaliadı altında burada kardeş türkülerimizi hep beraber söyleyeceğiz. İçeride çokgüzel bir kalabalık var. Biz sadece Karadeniz müziği yapmıyoruz,repertuarımızda Anadolu’nun tüm şarkıları yer alıyor. Caz müzik de yapıyoruz,kemençeyle farklı kültürlerin eserlerini de çalıyoruz” dedi.

Festival Devam Ediyor

2. Kardeş Kültürler Festivalikapsamında bu akşam Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan Gecesi ezgileri ilebölgenin sevilen sanatçıları Rumelili Orhan & Kemal sahne alacak. Saat20.00’de başlayacak olan program Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

8fnuvjmkeopbzsv5I1brx4wc.jpg

u52bdthpafwyvf78mmqk03xq.jpg

gh37wqIksrlyxubto8n0vizd.jpg

xnxwgfIk4qdevw32fy1a6czl.jpg

pu5sr3lfknkbieyaty1wv8ol.jpg

feunwgvx5rfy1ychqrcmdzwu.jpg

wbmvbcspvdgw6xn37e0iymsf.jpg

c6kughwv49fzainrdmmot0ns.jpg

ouqzpd2439gfsgrcxIjnojze.jpg

dcw5kv9hmsqbjbnsy1xaIkji.jpg

yh6rotspjafrwqvxpnI4ue2i.jpg

hct5s6pqmgdv428pgax1ijIe.jpg

kclzjrpo3ecaxu4tkgydvst7.jpg

w50pifyycznholv48urbtvzj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.