Dünyanın En Güzel Sesi, Mutlu Çocuk Sesi…

Dünyanın En Güzel Sesi, Mutlu Çocuk Sesi…

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri,Zeydan Karalar’a çeşitli talimatlar verdi.

23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi tören Uğur MumcuMeydanı’nda yapıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AdanaValisi Süleyman Elban ve kent protokolünün katıldığı törene Adanalılar yoğunilgi gösterdi.

Törende çocuklarlazaman geçiren ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verenBaşkan Zeydan Karalar daha sonra makamına geçerek, ülke genelindegelenekselleştiği üzere, başkanlık koltuğunu Cebesoy İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisiMehmet Cafri’ye teslim etti.

İl Milli EğitimMüdür Yardımcısı Ali Kahya Demirhan’ın da katıldığı devir teslimde, AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koltuğuna oturan Mehmet Cafri,çeşitli talimatlar verdi.

Mehmet Cafri, depremdehayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara şifa, ölenlerin yakınlarınasabır diledikten sonra ilk talimat olarak, okullarının bahçesindeki oyun alanınınüzerinin kapatılmasını istedi.

Mehmet Cafri, Lunaparkve parklarla ilgili de talimatlar verdi.

 

Başkan ZeydanKaralar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Cafri’nintalimatlarını ayakta dinledi ve gereğinin yapılacağını söyledi. 

a7ul934trqc2pxy0htbdcnfz.jpg

bsphklthuaned9ygijcyw03m.jpg

3p8zdesx7uk1mb4ygc6ancn0.jpg

lxfI7j314ejgrgq0w6ph2tmy.jpg

pdlywxucsqfzme75hr8k9mvo.jpg

ovppeoragq3fydsklbcg8Inw.jpg

s9yfmbh8yuzhgz5gr2qfokab.jpg

cqylxd9hy7egbbmulwatj1fo.jpg

hxeicucdpykln6tokfdhg3m4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.