DİDİM BELEDİYESİ, İLÇEYİ MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞTİRİYOR

DİDİM BELEDİYESİ, İLÇEYİ MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞTİRİYOR

Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdükleri peyzaj çalışmaları kapsamında mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdükleri peyzaj çalışmaları kapsamında mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 20 bin adet Cam Güzeli (Sunpatiens) çiçeğinin dikimine başladı. İlçede tüm refüj, kavşak ve yeşil alanlara dikimi yapılacak olan çiçekler, yaklaşık 2 ay içerisinde tüm Didim sokaklarını süsleyecek.

Kent genelinde devam eden çiçek dikim çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kentimiz genelinde 20 bin Cam Güzeli (Sunpatiens) bitkisinin dikimi gerçekleştirilecek. Çalışmaları 1-2 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Aynı zamanda Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Fidanlığımızda ürettiğimiz Godetya, hercai menekşe ve süs lahanalarının dikimini yapacağız. Kentimizi güzelleştirmek için mevsimlik çiçeklerimizi kentimizin sokaklarına ilmek ilmek işleyen kadınlarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.