DİDİM BELEDİYESİ, ATIL ARAZİDE YETİŞTİRECEK, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITACAK

DİDİM BELEDİYESİ, ATIL ARAZİDE YETİŞTİRECEK, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITACAK

Didim Belediyesi, Balat Mahallesi’nde bulunan boş arazisine pamuk, buğday ve sebze ekimi gerçekleştirerek, hasadı yapılan buğdaydan elde edilecek unu da ihtiyaç...

Didim Belediyesi, Balat Mahallesi’nde bulunan boş arazisine pamuk, buğday ve sebze ekimi gerçekleştirerek, hasadı yapılan buğdaydan elde edilecek unu da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz dağıtacak.

Didim Belediyesi, Balat Mahallesi’nde bulunan ve kullanılmayan boş arazisini değerlendirmek için kollarını sıvadı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı ile belediyeye ait 74 dönüm büyüklüğündeki boş araziye pamuk, buğday ve sebze ekimi gerçekleştirilecek.

Hasadı yapılacak sebzeler, ucuz fiyatlarla vatandaşlarla buluşturulacak. Ayrıca bölgeye ekilen buğdaydan elden edilecek un, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Çalışmaları kontrol etmek üzere Balat Mahallesi’ne giden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları E. Öznur Gündoğdu ve Zeynel Şener bölgede incelemelerde bulundu. 

Ekim çalışmalarına başladıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Balat Mahallemizde boş duran ve kullanılmayan arazimize pamuk, buğday ve sebze ekimi yaparak halkımıza kazandırdık. Ekilmiş buğdaydan elde ettiğimiz unu, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Sebzeleri de ucuz fiyatlarla vatandaşlarımızla buluşturacağız. Tüm imkanlarımızı halkımızın için yararlışekilde kullanmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.