Depremin Yaraları Birlikte Sarılacak

Depremin Yaraları Birlikte Sarılacak

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, içlerindeAdana’nın da bulunduğu 10 şehirde önemli tahribata neden olan KahramanmaraşPazarcık merkezli 7,7 büyüklüğündeki ilk depremin hemen ardından ve aynı günöğle saatlerinde meydana gelen Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7,6büyüklüğündeki depremin sonrasında yıkılan binaların enkazlarında yapılankurtarma çalışmalarını yakından takip etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin gerek arama kurtarmaçalışmalarında gerek deprem sonrası oluşan mağduriyetlerin giderilmesinde AFADve ilgili kurumlarla koordineli, iş birliği içinde çalışmasına büyük önem verenBaşkan Zeydan Karalar, sosyal medya hesaplarından bilgi akışı sağladı,çağrılarda bulundu. Çok sayıda ulusal medya kuruluşunun canlı bağlantıtaleplerine cevap vererek, Adana’daki durumu anlatan Başkan Zeydan Karalar, vatandaşınihtiyaçları hakkında bilgilendirme yaptı.

Enkazda can kurtarmaya yönelik fedakarca çalışan ekipleriziyaret eden, TÜYAP Fuar Alanı’nda oluşturulan Yardım Koordinasyon Merkezi’ndetoplanan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, hasarlı binalaragirilmemesi ve toplama alanlarında kalınmasına yönelik çağrı yaptı.

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütünimkanlarıyla vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini bildirdi.

euqsptrzqu0lafv3pnkrzegc.jpg

1vzrbx3w67cdrlj92fhsIfqx.jpg

m17fp0qy2firhjzobg5xjrdy.jpg

ew6fcxhlwl5t4sv93dzurmap.jpg

admtq0vhgclinp7vxpbfmrjk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.