Deprem Bölgesindeki İzlenimler Masaya Yatırıldı

Deprem Bölgesindeki İzlenimler Masaya Yatırıldı

Esenyurt Belediyesi olası deprem ve afetlere yönelik hazırlıkçalışmalarını sürdürüyor. Belediye bünyesindeki birçok müdürlüğün bir arayageldiği toplantıda, deprem bölgesinde elde edinilen izlenimler masaya yatırıldı.Toplantıda, hazırlığı süren Deprem Çalıştayı’na ilişkin fikir alışverişi de yapıldı.

Esenyurt Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nin (AKOM)öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’untalimatı ile deprem bölgesine giderek incelemelerde bulunan Kentsel DönüşümMüdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri katıldı.Deprem bölgesinde elde edilen izlenimlerin masaya yatırıldığı toplantıda, depreminilk günü Hatay’a giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan EsenyurtBelediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESAK) Amiri Zekeriya Coşkun da yer aldı. 58insanı enkaz altından kurtaran ESAK ekibine öncülük eden Zekeriya Coşkun, Hatay’dakiizlenimlerini ve deneyimlerini paylaştı.

DepremÇalıştayı Düzenlenecek

İlçeyi olası deprem ve afetlere karşı hazır duruma getirmek içinçalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, kentteki kamu kurumlarınıntemsilcileri, sivil toplum örgütleri ve uzmanların katılımı ile DepremÇalıştayı düzenleyecek. AKOM’da gerçekleşen toplantıdan elde edilen sonuçlar,gerçekleşecek olan bu çalıştayda kamuoyu ile de paylaşılacak.

nuzzpx7Irsljgs13wk9ytveq.jpg

rj4vrd7atcuaqmlbyvxd5ebh.jpg

rkyqIjbc9na3leddhwzsb7ok.jpg

ihwnvuh06mycwduj3zaszrev.jpg

cy5qvszkfos6mtzhlbnxcIdm.jpg

gkvdncprjlsd25aybequt3i7.jpg

r8rlsezblgvcfwduqthudshx.jpg

fb3hsdqeh6wjw7bqpyue1nli.jpg

lfjIajqoqsmi9cr2ya431gu6.jpg

u06bjt4mvzrfwfh8czbgegli.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.