DENEYİM OKULU GENÇLERİ HAYATA HAZIRLIYOR

DENEYİM OKULU GENÇLERİ HAYATA HAZIRLIYOR



Kâğıthane Deneyim Okulu, gençlere 5 iş günü süresince belediyenin farklı birimlerinde görev alarak, merak ettikleri alanlarda deneyim kazanma imkanı sunuyor. Projeye 16-23 yaş aralığında 550 genç başvuru yaptı. Eylül ayı ortasına kadar her hafta 100 kadar genç, belediyenin 24 farklı birimlerinde görev alacak. Gençler işin uzmanlarından meslek becerisi kazanırken çeşitli ödüllerin de sahibi oluyor.

Deneyim Okulu’nda ilk haftayı geride bırakan gençler için sertifika ve ödül programı düzenlendi. Bir hafta süresince Belediye’nin farklı birimlerinde görev alan gençlere ödülleri çekilişle; AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından verildi. Gençler bilgisayar, cep telefonu, ipad ve elektrikli scooter gibi ödüller kazandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin projeyle ilgili; ‘’ Deneyim Okulu’nda gençler işin uzmanlarından meslek becerisi kazanırken çeşitli ödüllerin de sahibi oluyor. Şehir yönetimi hakkında bilgi sahibi de olan gençlerimizin şehre aidiyet duygusu da bir o kadar gelişiyor. Temizlik işçisi görevini üstlenen gençler sokakların temiz tutulması, zabıta görevinde bulunan gençler alışveriş ürünlerinin insan sağlığı ve piyasalara uygunluğu, veterinerlikte görev alan gençler sokak hayvanlarının yaşamı konularında daha bilinçli oluyor.’’ dedi.

Zl8LKEe1UBC5Dm96ISjunswv..jpeg

A8GODfgJpL536NBHzMI0F7au..jpeg

52IyUWwlzTqmaM16dvfZKQij..jpeg

sAbPxFnE3kaV9lQSoTyKe8WL..jpeg

kWrEBGt0TCyoaxwbcp1hNRuH..jpeg

RyKNxZ9cSodAIziakU3mlODv..jpeg

5YNUpDg6Kkj7nTImfGiEx4bw..jpeg

oYLrX6S9gsBthc8N2AKGvypR..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.