DAVUTOĞLU: TÜM LİDERLERE İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

DAVUTOĞLU: TÜM LİDERLERE İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyasi parti liderinin dördüncü buluşmasının ardından,

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyasi parti liderinin dördüncü buluşmasının ardından, “Ülkemiz ve milletimizin geleceği için genel merkezimizde bir araya geldiğimiz tüm liderlere içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyası partinin genel başkanları dördüncü kez akşam yemeğinde bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki akşam yemeğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu buluştu. Altı liderin buluşması saat 19:05’te başladı ve 7 saat 15 sürdü.

Ahmet Davutoğlu, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Ülkemiz ve milletimizin geleceği için genel merkezimizde bir araya geldiğimiz tüm liderlere içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.