DAVUTOĞLU: EĞER DAVA, DAMADINI HAZİNE VE MALİYE BAKANI YAPIP ZENGİN ETMEKSE, BEN O DAVAYI SATTIM

DAVUTOĞLU: EĞER DAVA, DAMADINI HAZİNE VE MALİYE BAKANI YAPIP ZENGİN ETMEKSE, BEN O DAVAYI SATTIM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Davutoğlu, video da "Eğer dava, damadını Hazine ve Maliye Bakanı yapıp zengin etmekse, ben o davayı...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Eğer dava, damadını Hazine ve Maliye Bakanı yapıp zengin etmekse, ben o davayı sattım. Eğer dava, akrabaların her birini zengin etmekse, doğru, ben o davayı sattım" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, sosyal medya hesabından “Evet, ben o davayı sattım” diyerek görüntülü bir mesaj paylaştı. Videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, damadı eski bakan Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kamudan en çok ihale alan müteahhitlerin görüntüleri eşliğinde Davutoğlu’nun konuşması duyuluyor.

Davutoğlu, seslendirdiği videoda şunları söyledi:

“Eğer dava, damadını Hazine ve Maliye Bakanı yapıp zengin etmekse, ben o davayı sattım. Eğer dava, memleketin kaynaklarını 3-5 müteahhite peşkeş çekmekse, ben o davayı sattım. Eğer dava, AK Parti genel merkezinde kokain tüketen gençlerin lüks arabalara binmesiyse, ben o davayı sattım. Eğer dava, ülkeyi yolsuzluklara, yoksulluğa boğmaksa ben o davayı sattım. Eğer dava, akrabaların her birini zengin etmekse, doğru, ben o davayı sattım. Eğer dava, Hz. Ömer adaletiyse, siyasi ahlakı savunarak o davanın sahibi biziz. Eğer dava, kendi çocuklarını, damadını vatan evlatlarından ayrı düşünmemekse, eğer dava her türlü yasağa direnmekse o davanın sahibi biziz.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.