Cumhuriyetin 100. Yılına Özel “Çocuklara Adana Gezisi” Düzenlendi

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel “Çocuklara Adana Gezisi” Düzenlendi

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nünuzman personelleri tarafından 12 Ekim’de Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılına özel  “Çocuklara Adana Gezisi ”düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle, çocuklaraCumhuriyetimizin 100.yılına ulaşmış olmanın gurunu yaşatmak, coşkusunuhissettirmek ve önemini vurgulamak amacı ile Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nünuzman personelleri tarafından Yüreğir /Cengiz Topel İlkokulu 4.sınıf öğrenci grubu ve ebeveynlerine yönelikAdana’nın tarihi mekânlarına gezi düzenlendi. Öğrenci ve ebeveynler öncelikleAdnan Menderes Bulvarı’na götürülüp, bölgenin doğal güzelliği ile BarajGölü’nün altında yatan İlkçağ Medeniyetleri anlatıldı. Daha sonra Merkez Camisive Merkez Parkı’nı görmeleri sağlandı.

Akabinde tarihi Tepebağ Evleri, konaklarıtanıtıldı, Atatürk Evi Müzesi ve Sinema Müzesi incelendi, bilgi aktarıldı. Öğrenci veebeveynler dünyanın kullanılan en eski köprüsü olan Taşköprü’yü de gezdi,

 

65r0Idxccnabquh7jeeqlbly.jpg

tkydbxc7g86dfoaursbm3wvm.jpg

zdmlnfsjqegkuyp3oIb9x7av.jpg

Ieqcgf6fkkdvzsajpb3h095q.jpg

n2ikq9e4mmxdtavpp8ukr0bu.jpg

demkcfrvwfhxvulu14zwa6bn.jpg

bguxvnbs83t6v2sry0kztgIe.jpg

bhIg72zhpukig09ujacfwa8e.jpg

bnod6yufpsziwexnwyv145vz.jpg

kIrvwza2ljqdfo05qonhf1td.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.