ÇUKUROVALILAR, YOGA VE ZUMBA KURSLARINI SEVDİ

ÇUKUROVALILAR, YOGA VE ZUMBA KURSLARINI SEVDİ

Çukurova Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz Sahaja Yoga Eğitimi ve Zumba kursları, ilçe sakinlerinden yoğun ilgi görüyor.

Çukurova Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz Sahaja Yoga Eğitimi ve Zumba kursları, ilçe sakinlerinden yoğun ilgi görüyor.

Çukurova Belediyesi tarafından hayata geçirilen çimde yoga, salonda ise zumba, pilates ve aerobik derslerine ilgi artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde verilen kurslara, her yaştan vatandaş kayıt yaptırabiliyor. 

Uğur Mumcu Bulvarıüzerinde bulunan Bülent Ecevit Kültür Sanat Parkı içerisindeki yerleşkede, yeşil çimler üzerinde verilen Sahaja Yoga kurslarına katılan kursiyerler, bir aydır süren bu eğitimlerden sonra özellikle pandemi başta olmak üzere, sosyal ve ekonomik sorunları daha kolay aşmaya başladıklarını dile getiriyor. Haftada 2 gün verilen ve 2 saat süren yoga eğitimlerinde, ruhlarının derinlerine inen, motivasyonlarını yükselten, huzur ve mutluluğa atılacak adımların taktiklerini öğrenen kursiyerler, çimlerde yer bulmakta zorlanıyor.

ZUMBAYLA ZAYIFLIYOR, AEROBİKLE SAĞLIKLI KALIYORLAR

Çukurova Belediyesi’nin Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi de pilates, fitness, aerobik ve zumba kurslarına ev sahipliği yapıyor.

Daha düzgün bir duruş, esnek bir vücut ve fit bir görünüm hedefleyen Çukuroavalı kadınlar, son yılların en popüler ve etkili egzersiz programları pilates, fitness, aerobik ve zumba ile fazla kilolarından kurtuluyor.

"FARK YARATAN SOSYAL HİZMETLER DEVAM EDECEK"

Kurslara katılım göstermek isteyen vatandaşların, belediyenin Tesisler Müdürlüğü’nü arayarak bilgi alabileceğini belirten Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin, her zaman halkın istek ve taleplerine dikkat ettiklerini, her zaman fark yaratan hizmetlere devam edeceklerini söyledi. Halk odaklı, kadın merkezli, genç ve çocuk heyecanıyla, her yaştan insana ulaşmaya çalıştıklarını anlatan Çetin, Türkiye’ye örnek belediye olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.