ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN, GÜNE ÇOCUKLARLA BAŞLADI

ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN, GÜNE ÇOCUKLARLA BAŞLADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, güne kreşöğrencisi miniklerle başladı. Başkan Çetin, Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı’nda "güne merhaba" etkinliği...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, güne kreşöğrencisi miniklerle başladı. Başkan Çetin, Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı’nda "güne merhaba" etkinliği yapan Güzelyalı Semt Kreşi öğrencilerine kitap okudu, onlara öğütler verdi.

Çukurova Belediyesi Güzelyalı Semt Kreşi'nde eğitim gören minikler, "güne merhaba" etkinliğini Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı'nda gerçekleştirdi. Güne sporla başlayan çocukların etkinliğine, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı. 

Çocukların ilgisinden oldukça mutlu olan ve aynışekilde karşılık veren Başkan Soner Çetin, çocuklara "Tilki ve Keçi" adlı kitabı okudu. Çocuklara öğütler de veren Başka Soner Çetin, “Öğretmenlerinizi dinleyin, derslerinize çalışın” dedi. Başkan Soner Çetin, çocuklardan evi dağıtmamalarını, odalarını kendilerinin toplamalarını ve anne-babaya yardım etmelerini istedi.

Başkan Soner Çetin, etkinliğin sonunda miniklerle ve kreşöğretmenleriyle hatıra fotoğrafıçektirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.