Çocuklara Şenlik Havasında Karne Hediyesi

Çocuklara Şenlik Havasında Karne Hediyesi

Çankaya Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemini tamamlayarak yaz tatiline giren öğrencilere karne şenliği düzenledi. Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen şenlikte ilk ve ortaokul öğrencileri çeşitli etkinliklerle güzel havanın keyfini çıkardı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ‘Biz En Çok Çocukların Belediyesiyiz’ anlayışı ile hareket eden Çankaya Belediyesi, düzenlediği karne şenliği ile öğrencilerin yaz tatiline eğlenceli bir başlangıç yapmalarını sağladı. Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen güzel havanın tadını çıkaran ilk ve ortaokul öğrencileri çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Yoğun geçen eğitim-öğretim döneminin stresini karne şenliğinde atan çocuklar bandodan illüzyon gösterisine yüz boyamadan zıplamaya kadar birçok etkinlikle güzel bir gün geçirdi.

ÇOCUKLARA YAZ KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

Çankaya Belediyesi, yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri için çocuklara yönelik drama, resim, seramik, dans ve yoga kursları verecek. Bayraktar, Esat, Mürsel Uluç, Nazım Hikmet, Yıldız ve 100. Yıl Çankaya Evlerinde yapılacak kurslara 7-13 yaş arası çocuklar için başvurulabilecek. Başvurular, 19-23 Haziran tarihleri arasında kursların verileceği Çankaya Evlerine yapılacak.

mnckIglxexunlrkq2jjod9mt.jpg

ci8yozougf0l1wq5bm2mvnxk.jpg

shx7zus2xi3Ipfleyqr1bfmc.jpg

8zc6db745vxthlyfhinmgxqp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.