Çocuklar Gönüllerince Eğlendi, Psiko-Sosyal Ekipleri Çeşitli Konularda Bilgilendirme Yaptı…

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi, Psiko-Sosyal Ekipleri Çeşitli Konularda Bilgilendirme Yaptı…

 

Çocuklargönüllerince eğlendi, psiko-sosyal ekipleri çeşitli konularda bilgilendirmeyaptı… 

AdanaBüyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Gençlik veSpor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Merkez Park’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik VeÇocuk Bayramı Şenliği gerçekleştirdi.

Şenlikte ÇocukTiyatrosu, Uçurtma Şenliği, Oyun Parkurları, Bando, Geleneksel Oyunlar, SporAktiviteleri, Drama Eğitimi, Yüz Boyama aktiviteleri yapıldı.

AdanaBüyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlıpsiko-sosyal destek ekipleri, şenlik alanında hizmet verdi.

ÇocukŞenliği'nde çocuk ihmal ve istismarı ile ilgili farkındalık çalışması yürütüldü. Kadın ve Aile Hizmetleri DairesiBaşkanlığı bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından şenliğe katılançocuklar için; yüz boyama, resim atölyesi, ritim gösterisi, ebru sanatı, dramaatölyesi, bilim atölyesi, eğlenceli grup oyunları, çuval ve halat yarışıdüzenlendi.

Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca; Çocuk İhmal ve İstismarı, KADES, 6284Yasası, Kadına Yönelik Şiddet, Deprem Sonrası Hissedilen Duygular ile Baş Etmekonularında bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Ayrıca Türkiye Aile PlanlamasıVakfı iş birliği ile hazırlanan; Depremlerde Gebe Kadınların Emziren Annelerinve Bakım veren Kadınların Karşılaştıkları Riskler ve Öneriler, GebeliğiÖnleyici Yöntemler, Güvenli Annelik, Temizlik ve Beslenme ile ilgilibilgilendirme broşürleri şenliğe katılan kadınlara; Bedenimizi Tanıyalımbroşürü ise kız ve erkek çocuklarına dağıtıldı. Kadın ve Aile Hizmetleri DaireBaşkanlığı’nca, şenliğe çocukları ile birlikte katılım sağlayan 600 kadın, 75erkek ile 750 çocuğa bilgilendirme yaparak, broşür verdi. 

f1mv2vamwdqtjchlxg7fear3.jpg

cyi4k7ndvz0xywkthlno8qlb.jpg

shwmjzxd3m5vbyIpbgojqght.jpg

jyj863pky5kiab2ucrh1qg0o.jpg

lb7zwue0wmjs5szIni8tyhft.jpg

ydglyzasvmfjIi8u9qqdxtbc.jpg

p24b6jnu9at0mnwpidfltgr7.jpg

d01wdlbypk7gyjsxperzbknw.jpg

za0b7r9j2pduryqx8e3mchg6.jpg

vzm9yj3r0damckqIebfzusyg.jpg

5xlksjcvigz2aaqzd8o0yfbe.jpg

dz7wcbcmgtrh0vgnkdjpa4ly.jpg

eojpdbiuvq40w6x3qdkymtke.jpg

nmwcx723glpzrovdfuejId0w.jpg

td2scpvzmcaodrke9oaugim3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.