Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği İle Final Yaptı

Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği İle Final Yaptı

Çocuklar, park alanına kurulan oyun ve eğlence noktalarında gün boyu keyifli vakit geçirdi.

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan günü başladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının son günü çocuklara renkli ve eğlenceli bir etkinlik hazırladı.

23 ülke büyükelçiliği ile birlikte düzenlenen “Ülkelerle 23 Nisan” adlı etkinlikle Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde her gün farklı ülkelerle atölye çalışmaları yapan Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevi çocukları resim ve seramikten oluşan emeklerini de sergiledi. Farklı ülkelerden birçok çocuğu bir araya getiren “Dostluk ve Barış İçin Dünya Çocukları Bir Arada” ve Anıtkabir’in yanında bulunan Anıtpark’ta şarkı ve marşların söylendiği 1000 Çocuk Korosu 23 Nisan Konserinin ardından 23 Nisan Çocuk Şenliği de çocuklara bayram yaşattı.

İsmet İnönü Parkı’nda düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliğine katılan çocuklar, tahta bacaklar, jonglörler, balon şov, hayvan orkestrası, animatörler, kukla gösterileri, balon şov ve illüzyon gösterisi ile eğlendiler. Çocuklar gün boyu dans etmenin ve birlikte şarkılar söylemenin de mutluluğunu yaşadılar.

Kendilerine ikram edilen patlamış mısır ve pamuk şekerlerle keyiflerine keyif katan çocuklar, oyun alanında doyasıya oynayarak şenliğin tadını çıkardılar.

bayu3o59dmugnezdxtjafcpz.jpg

kv9l6dcijhmtekIqhzjv73ab.jpg

7ykhjex5lzb3freng0h1wquw.jpg

heyb4eduh0lbip5zt28cfur3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.