CHP'Lİ YALIM, NAKLİYECİLER VE ÇİFTÇİLER İÇİN MAZOT DESTEĞİİSTEDİ

CHP'Lİ YALIM, NAKLİYECİLER VE ÇİFTÇİLER İÇİN MAZOT DESTEĞİİSTEDİ

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada son dönemde yapılan akaryakıt zamlarına dikkat çekerek, “Böyle giderse, böyle...

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada son dönemde yapılan akaryakıt zamlarına dikkat çekerek, “Böyle giderse, böyle zamlar devam ederse yakında tüm sektörlerimiz kontak çeviremeyecek hale geleceklerdir” dedi. Yalım, nakliyecilere ve çiftçilere mazot desteği verilmesini talep etti.

Özkan Yalım, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, profesyonel nakliyecilere ve çiftçilere acilen mazot desteği yapılması için Ulaştırma Bakanlığı’na çağrıda bulundu. Yalım, şunları söyledi:

“Ulaştırma sektörü ve çiftçilerimiz, son 10 gündür iyice dar boğaza girdiler, çok zor duruma düştürler. Son 10 günde mazota, akaryakıta 8 Ekim’de 23 kuruş, 16 Ekim’de 41 kuruş, 19 Ekim’de 23 kuruş olmak üzere toplamda 87 kuruş zam gelmiştir. Kamyoncu esnafımız, taksici esnafımız, minibüsçü ve taksici esnafımız gerçekten ciddi anlamada zor durumda. Böyle giderse, böyle zamlar devam ederse yakında tüm bu sektörlerimiz kontak çeviremeyecek hale geleceklerdir. Onun için Ulaştırma Bakanı’na acilen destek çağrısı yapıyorum. Profesyonel nakliyecilerimize ve çiftçilerimize mazot desteği, yani aksiz denilen mazot desteğinin acilen uygulamasını talep ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.