CHP'Lİ VEKİLDEN YOL TEPKİSİ: "İNSANLAR 3,5 KİLOMETRE GERİ DÖNÜP TEK KAVŞAĞA MI GİDECEK?"

CHP'Lİ VEKİLDEN YOL TEPKİSİ: "İNSANLAR 3,5 KİLOMETRE GERİ DÖNÜP TEK KAVŞAĞA MI GİDECEK?"

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Ödemiş'in Kaymakçı Mahallesi'nden AKP'li belediye başkanlarının yönetimindeki Kiraz ve Beydağ ilçeleri çıkışına devam eden yolda kavşak olmaması nedeniyle...

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Ödemiş'in Kaymakçı Mahallesi'nden AKP'li belediye başkanlarının yönetimindeki Kiraz ve Beydağ ilçeleri çıkışına devam eden yolda kavşak olmaması nedeniyle yaklaşık 5 bin yurttaşın mağdur olduğunu söyledi. Serter, "İnsanlar 3,5 kilometre geri dönüp tek kavşağa mı gidecek. AKP'li belediyelerden plan proje görmedik. AKP'li milletvekillerini göreve davet ediyorum" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı Mahallesi'nden Kiraz ve Beydağçıkışına giden yolda açıklama yaptı. AKP'li Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ile Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'ı eleştiren Serter, AKP İzmir milletvekillerini de göreve çağırdı.

Serter şöyle konuştu:

"Kaymakçı'nın Kiraz ve Beydağçıkışındayım. Çevreyolu arkamdan Kiraz ve Beydağ'dan geliyor. Karşıdan Ödemiş tarafından da gelen bir çevreyolu var. Zaten şehrin içini baypas ederek geçen bir çevreyolu. Kaymakçı beldesinde 5 bin kişi yaşıyor. Halk diyor ki, "Bizim girişimizde Ödemiş tarafında kavşak var ama çıkışında hiçbir kavşak yok. Ben Kaymakçı'ya giren misafirlerimizi Kiraz ve Beydağ'a nasıl uğurlayacağım. Tekrar insanlar üç buçuk kilometre geri dönüp tek kavşağa mı gidecek." Ben de soruyorum. Belediyelerden hiçbir plan proje görmedik. AKP'li milletvekillerini göreve davet ediyorum. Bu kavşak nasıl olacak? En kısa zamanda bunu sonuçlandırmamız lazım. Beş bin Kaymakçılı zor durumda."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.