CHP’Lİ NAZLIAKA: “ÜÇ Y’Yİ YOK ETMEDİKLERİ GİBİ DÖRDÜNCÜ BİR Y EKLEDİLER: YÜZSÜZLÜK”

CHP’Lİ NAZLIAKA: “ÜÇ Y’Yİ YOK ETMEDİKLERİ GİBİ DÖRDÜNCÜ BİR Y EKLEDİLER: YÜZSÜZLÜK”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Bilecik’te partililer ile bir araya geldi. Nazlıaka, ‘Üç Y’yi yok edeceğiz’ dediler biliyorsunuz. Yoksulluk,...

GÖKAY ŞİMŞEK

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Bilecik’te partililer ile bir araya geldi. Nazlıaka, ‘Üç Y’yi yok edeceğiz’ dediler biliyorsunuz. Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar. Fakat üç Y’yi yok etmedikleri gibi dördüncü bir Y eklediler arkadaşlar: Yüzsüzlük” dedi.

Aylin Nazlıaka, Bilecik’teki temalarına CHP Bozüyük İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başladı. Daha sonra CHP Bilecik İl Başkanlığı’na geçen Nazlıaka, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Nazlıaka, şöyle konuştu:

"Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek olan kent dedik Bilecik için. Aynı zamanda Bilecik’in gerçekten benim bireysel siyasi kariyerimde de önemli bir etkisi var. Gerçekten zor zamanlarımda hem örgütümüz hem vekilimiz hep benim arkamda durdu. Onun için buradan sizlere tüm bu süreçlerde desteğiniz için şükran duygularımı iletmek istiyorum. İyi ki varsınız. Evet, biz bu güzel ailemizle her geçen gün biraz daha iktidara yaklaştığımız süreçte Bilecik’te 31 Mart’ta baharın geldiğini gördük.

“BİLECİK’TE ESEN BU RÜZGARIN TÜM TÜRKİYE’YE YAYILMASINI İSTİYORUZ”

Aslında bakarsanız, Adalet Yürüyüşü ile başlayan, arkasından İYİ Parti’ye 15 milletvekili vermekle devam eden, sonrasındaki seçimlerde yine Millet İttifakı’nın kuruluşuyla Meclis’te önemli bir başarı elde edilen bir süreç. 31 Mart’ta ve İstanbul için bir de 23 Haziran’da ülkemizin ve partimizin daha aydınlık bir Türkiye ile kucaklayacak şekilde sonuçlandı. ‘Ancak bu yetmez’ diyoruz. Artık ilk seçimlerde Bilecik’te esen bu rüzgarın tüm Türkiye’ye yayılmasını, genel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının dalgalanmasını istiyoruz, tüm dostlarımızla birlikte.

“TOPLAM 62 BİN YOL YAPMIŞIZ”

İşte onun için bizler her gün sahalardayız. Az önce kıymetli vekilimiz de bahsetti. Toplam 62 bin yol yapmışız ki dünyanın çevresinin 40 bin kilometre olduğu söyleniyor. Buradan hareketle dünyanın çevresini bir buçuk tur dönmüş buluyoruz. Niçin dönüyoruz, niçin bu kadar yollardayız, niçin bu kadar sahalardayız? Çünkü halkın içinde olmak, halkın sorunlarını dinlemek, halkın sorunlarına yönelik çözüm önerilerimizi anlatmak istiyoruz. Gittiğimiz her yerde şunu söylüyoruz: ‘Biz sizin oyunuza değil, sorunlarınızı çözmeye talibiz.’ Çünkü tüm çözümler bizde var. Baktığımızda iktidarda değilken bile asgari ücretten tutun, taşeron çalıştırılmaması, emeklilere iki maaş ikramiye verilmesine kadar partimizin birçok politikalarını AKP uygulamaya geçiriyor. Şu anda bizim yaptığımız baskı çerçevesinde 3600 ek göstergeyi gündemlerine aldıklarını, EYT’liler üzerine bir çalışma yaptıklarını duyuyoruz. Umarız olur ama bunu hayata geçirdiklerinde aslında Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Millet İttifakı’nın emeğiyle, eforuyla olmuş olacak.

“HER KONUNUN ÜZERİNE GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Diğer taraftan ülkemizde ‘Üç Y’yi yok edeceğiz’ dediler biliyorsunuz. Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar. Fakat üç Y’yi yok etmedikleri gibi dördüncü bir Y eklediler arkadaşlar: Yüzsüzlük. Biz tüm bu yüzsüzlüklere rağmen ‘128 milyar dolar nerede’ sorusunu da ‘Mafyadan her ay 10 bin dolar alan siyasetçi kimdir’ sorusunu da yurt dışına insan kaçakçılığı yapan gri pasaportlular ile ilgili olarak soruşturma açılıp açılmadığı sorusunu da her daim sormaya devam edeceğiz. Daha birçok cevap verilmemiş sorularımız var ama her konunun üzerine gitmeye devam edeceğiz. İnanın, onlar dört Y’yi yok etmediler ama yarattıkları bir dört Z var: Zam, zulüm, zindan ve zorbalık. İşte o dört Z gönderecek. Artık ilk seçimlerde gidecekler, gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.