CHP'Lİ BÜLBÜL: "KIBRIS'A ŞATAFATLA 8 UÇAKLA GİT, MANAVGAT YANIYOR 2 UÇAKLA MÜDAHALE EDİLİYOR"

CHP'Lİ BÜLBÜL: "KIBRIS'A ŞATAFATLA 8 UÇAKLA GİT, MANAVGAT YANIYOR 2 UÇAKLA MÜDAHALE EDİLİYOR"

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarının yangınlara müdahale konusundaki eksikliğine dikkat çekti ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi istifaya...

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarının yangınlara müdahale konusundaki eksikliğine dikkat çekti ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi istifaya davet etti. Bülbül, "Kıbrıs’a şatafatla 8 uçakla git. Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor" dedi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, THK’nın elinde bulunan uçakların hangarda bekletilmesini bir kez daha gündeme getirdi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, 3 yıldır bu konu hakkında milletvekillerinin yönelttiği 14 soru önergesine rağmen neden THK'nın uçaklarını kullanmadığını açıklamadığını belirten Bülbül, şu açıklamayı yaptı:

“THK'nın yangın uçaklarını hangarda çürütüp Rusya’dan günlük 1,3 milyona yangın söndürme uçağı kirala. Parasını da ödeme. Uçmasınlar. Kıbrıs’a ise şatafatla 8 uçakla git. Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor. Bunu da yaparsa anca AKP yapar. Görevini yerine getiremeyen Pakdemirli derhal istifa etmelidir.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.