CHP'Lİ ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI KURDOĞLU'NDAN MHP'LİİKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI KARAGÖZ'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CHP'Lİ ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI KURDOĞLU'NDAN MHP'LİİKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI KARAGÖZ'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Artvin'in Arhavi ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yaşadıkları sel afetinde yardımlarına koşan MHP'li İkizdere Belediye Başkanını Hakan Karagöz'ü...

İSMET KÖSOĞLU

Artvin'in Arhavi ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yaşadıkları sel afetinde yardımlarına koşan MHP'li İkizdere Belediye Başkanını Hakan Karagöz'ü ziyaret ederek teşekkür etti.

CHP'li Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, MHP'li İkizdere Belediye Başkanını Hakan Karagöz’ü ziyaret etti. Ziyarette Karagöz, şunları söyledi:

"Arhavi’de 25 Temmuz’da yaşanan doğal afette temizlik ve hafriyat boşaltma çalışmalarına destek olmak için Arhavi ilçesine araç ve iş makinesi göndermiştik. Komşumuza araç yardımında bulunmuştuk. Bu insani bir görevdi. Bugün yine böyle bir şey yaşansa, yine yardıma koşarız. Bugün Belediye Başkanım, şahsıma ve ekibime teşekkür etmek için ziyaretimize geldi. Değerli Belediye Başkanım Vasfi Kurdoğlu’na bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederim."

Kurdoğlu ise "Yardımları için Hakan Başkanıma ve İkizdere Belediyesine teşekkür ediyorum. 25 Temmuz’da meydana gelen sel afetinde Arhavi’de kimden yardıma geldiyse, hepsine teşekkür ediyorum. Böyle hizmetlerin partisi olmaz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.