CHP TEPEBAŞI İLÇE BAŞKANI DALGIÇ'TAN AKP İLÇE BAŞKANI'NA: "YOLLAR AÇIK, FOTOĞRAFLAR TEPEBAŞI BÖLGESİNE AİT DEĞİL"

CHP TEPEBAŞI İLÇE BAŞKANI DALGIÇ'TAN AKP İLÇE BAŞKANI'NA: "YOLLAR AÇIK, FOTOĞRAFLAR TEPEBAŞI BÖLGESİNE AİT DEĞİL"

Eskişehir’de CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, karla mücadeleye ilişkin eski bir fotoğrafla Tepebaşı Belediyesi’ni eleştiren AKP Tepebaşı İlçe...

ÖZGE ZAİM 

Eskişehir’de CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, karla mücadeleye ilişkin eski bir fotoğrafla Tepebaşı Belediyesi’ni eleştiren AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’na tepki gösterdi. Dalgıç, “Fotoğrafın birisi 2019 yılında paylaşılmış, üstelik yollar açık. Üstelik fotoğraflar Tepebaşı bölgesine ait değil” dedi.

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Tepebaşı Belediyesi’nin karla mücadelesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’na tepki gösterdi.

Çizmelioğlu, yaptığı paylaşımda, “Her kış olduğu gibi bu kış da Tepebaşı Belediyesi kara hazırlıksız yakalandı. Olan yine vatandaşa oldu” dedi.

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ise Çizmelioğlu’nun paylaştığı fotoğraflara “Fotoğrafın birisi 2019 yılında paylaşılmış, üstelik yollar açık. Üstelik fotoğraflar Tepebaşı bölgesine ait değil" yanıtını verdi.

Çizmelioğlu, Dalgıç’ın paylaşımının ardından, fotoğrafı sildi.

Dalgıç da “Başkan bu fotoğrafları niye sildiniz? Fotoğrafların 2019 yılına ait olduğu ortaya çıktı diye mi? Ya da fotoğrafların Tepebaşı’na ait olmadığı oryaya çıkar da madara olurum diye mi? Tepebaşı Belediyemiz ilçemizi öğrenelim turlarına başlayacak. Bekleriz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.