CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu: Devlet Yönetimi Ciddiyet İster, Günübirlik Kararlarla Devlet Yönetilmez

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu: Devlet Yönetimi Ciddiyet İster, Günübirlik Kararlarla Devlet Yönetilmez

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Devleti yönetenler kısa, orta, uzun vadede ne yapacaklarını açıklasınlar. Devlet dediğiniz kurum liyakatle yönetilir. Devlet dediğiniz kurum bir riskle, bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığında neyi nasıl yapacağını, hangi vadede yapacağını oturup topluma aktarır. Devlet yönetimi ciddiyet ister. Günübirlik kararlarla devlet yönetilmez. Bu anlayış sorunları çözmez. Var olan sorunlara çok daha büyük yeni sorunlar ekler.”

-“Bu kadar insanın ölümünden sorumlu olanların, imza atanların ellerini kollarını sallayarak kentlerin sokaklarında gezmesini asla kabul etmiyorum. Yeri geldiğinde onların da hesap vermesi lazım. Yazıktır, günahtır. Bu kadar insanın kanı yerde kalmamalı. Eğer bu kadar insanın kanı yerde kalıyorsa biz güzel bir gelecek, inançlı bir gelecek, adaletli bir gelecek inşa edemeyiz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ta Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde basın açıklaması yaptı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu daha sonra, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Koordinasyon Merkezinde incelemelerde bulunarak çalışanlarla akşam yemeği yedi.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, STK'larla yaptığı toplantının sonrasında yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu:

xpgxyrrw3foudIfucs1m82hm.jpg

dvixsqktjvlutfgcznecyyjs.jpg

lejzqr5uawo8gln3b9hijtcz.jpg

toyg6ehgwsofbcmul8shv3b0.jpg

b3ngjcrdyhau6kivotqmsrzg.jpg

tcd7qnl1gwfhsv9kxIznjgpw.jpg

ennmy2tgwz9zwk6jveruvb5a.jpg

3ixcbbacyImtlnf4rn7pszgw.jpg

jmktvweuznlxdssqmt2kef4a.jpg

v4l7hnykuqsaj2ntzfde6bix.jpg

qt430wdnxpvdqIjafmsbkr2p.jpg

yavvmtzj76odrsfn9xmph8ua.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.