CHP Lideri Özgür Özel Sinop’ta Konuştu: “Erdoğan, Bu Millet Sandıkta Hesap Soracak”

CHP Lideri Özgür Özel Sinop’ta Konuştu: “Erdoğan, Bu Millet Sandıkta Hesap Soracak”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sinop halk buluşmasında, “Recep Tayyip Erdoğan’a şunu hep beraber söylemeliyiz. Sen sakın şöyle 1 Nisan bekleme; ‘Ben emekliyi perişan ettim, yine oy verdiler. Esnaf, siftahsız kepenk kapıyor, borcunu ödeyemiyor. Yine oy verdiler. Çiftçi hak ettiği desteklemeyi alamıyor ama yine oy veriyor. İşçinin emeği ve alın teri karşılığını bulamıyor, yine oy alıyorum. Gençler kızıyor diyorlardı, yine oy alıyorum’ diye 1 Nisan’ı bekleme. Emin ol ki bu millet bu sandıkta bunun hesabını soracak” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Sinop’ta halk buluşmasına katıldı. Özel, burada yaptığı konuşmada, “Bugün sizlerle burada olmak benim için büyük bir keyif. Engin Altay, CHP’nin parlamentoda olan, aktif siyasette olan en tecrübeli isimlerinden birisi. En kıdemlimiz ve grup başkanvekilliğimde ustam ve kıdemlim. Birlikte birbirimize of demeden, öf demeden çalıştığımız değerli büyüğüme bu nazik anonsu için çok teşekkür ediyorum. Kendisine minnettarım. Saygılar sunuyorum” dedi.

“BALIKÇILARIN SORUNLARINA HAKİMİZ”

“Diğer yandan biz deniz, denizcilik, balıkçıların sorunları deyince sadece CHP’de değil Türkiye’de, TBMM’de tek bir isim akla gelecekse o da Barış Karadeniz kardeşimdir” diyen Özel, “Bütün Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’i gezen, balıkçıların sorunlarını dile getiren bu çalışkan kardeşimle Sinoplu balıkçıların şahsında tüm balıkçıları saygı ile selamlıyoruz. Balıkçıların çok önemli sorunları ve dertleri var. Uzun yıllardır Barış kardeşim bu sorunları dile getirir, raporlar yazar. Bu raporlarla Genel Başkanımız bu sorunları konuşurdu. Partimiz Denizcilik Bakanlığı kurulmasına karar verdiyse, şüphesiz o kararda en çok emeği olanlardan bir tanesi Barış Karadeniz kardeşimizdir. İktidarımızda onun Denizcilik Bakanı olduğu günleri görmeyi ümit ediyoruz. Ben Meclis’te çıkarım, güzel bir konuşma yaparım, telefon çalar, bakarım. Kazım Altay, Engin abimizin rahmetli babası. Çok iyi dedin der, en sevdiğim grup başkanvekili. Ben gülerim. Engin abi var, Engin abiyi daha çok sevmiyor musun derim, der ki evladım olarak Engin’i severim ama grup başkanvekili olarak seni severim. Onu dinlemiyorum bazen derdi, bana derdi ki bir gün Sinop’a Genel Başkan olarak geleceksin. O gün bugün ama rahmetli Kazım amcayı kaybettik. Onun gibi bir partili, onun kadar gündemi yaşına rağmen yakından takip eden birisini hiç görmemiştim. Allah gani gani rahmet eylesin. Kazım amcamıza, onunla birlikte Sinop’ta partimize emek vermiş, aramızda olmayan tüm büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ayancık’ta geçen sene sel felaketinde 16 canımızı kaybettik. Onlara ayrı ayrı Allah’tan rahmet diliyorum. Böyle büyük felaketlerin yaşanmamasını diliyorum. O süreçte tüm Türkiye’nin gözünün önünde vermiş olduğu büyük mücadelesi ile partimizin yüzünü öne eğdirmeyen, göğsünü kabartan değerli belediye başkanımız Hayrettin Kaya’ya bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” diye konuştu. Özel, şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.