CHP Lideri Özgür Özel Antalya'da: “CHP; Esnafın, Memurun, Emeklinin, Emekçinin Partisidir, Onları Size Ezdirmeyiz”

CHP Lideri Özgür Özel Antalya'da: “CHP; Esnafın, Memurun, Emeklinin, Emekçinin Partisidir, Onları Size Ezdirmeyiz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

-“Buradan iktidara sesleniyoruz. Antalya’daki turizm emekçilerinin bu kış desteklenmeleri lazım, devletin şefkatli elinin onlara uzatılması gerekiyor. Ayrıca bugün limon, portakal dalında kaldı, toplanamıyor. Yüksek maliyetler yüzünden, başka şehirlere naklinin çok pahalı olması yüzünden bu fiyatlarla toplanamıyor. Toprak Mahsulleri Ofisinin narenciye üreticisine elini uzatması, ürününü alması gerekiyor. Bu çağrıyı buradan, Antalya’dan yapıyorum.”

-“Önümüzdeki hafta bütçe görüşmelerinde teklif edeceğiz; Antalya gibi, İzmir, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde konut fiyatları bu kadar tırmanmışken başta memurlar olmak üzere bu kiralar karşısında mutlaka bir destek verilmesi gerekiyor, bunu istiyoruz, bunu seslendireceğiz.”

-“Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetenler, bir grubun hükümeti değilsiniz. Oy aldığınız on milyonların hükümetisiniz. Seçimden önce oy toplarken ayağına gittiklerinize, şimdi yukarıdan bakıyorsunuz, kibirle bakıyorsunuz ve onları hayat pahalılığı karşısında, geçim zorluğu karşısında yalnız bırakıyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi; sizin yukarıdan baktığınız, küçük gördüğünüz esnafın, memurun, emeklinin, emekçinin partisidir, onları size ezdirmeyiz. Karıncanın kardeşi vardır o da Cumhuriyet Halk Partisidir.”

-“Bu ülkenin en büyük beka sorunu, gençlerinin geleceğini bu ülkede değil dünyanın başka ülkelerinde görmesi, oralarda aramasıdır. Bütün genç kardeşlerime sesleniyorum. Size söz veriyoruz. Bu ülkeyi sizin hayallerini kuracağınız, gelecekte yaşayacağınız demokratik, güçlü bir ülke haline getireceğiz. Bu ülkeden ümidi kesmeyin. Bu ülke umudun ülkesidir. Cumhuriyet Halk Partisi umudun partisidir.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret öncesi il başkanlığı önünde vatandaşlara ve partililere seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi:


fo5gxtrwludjIe3hwzckmpnv.jpg

sjwsakvydehr5en3zuj2bcg1.jpg

kmI4nh5jdwnpticuw79qxdaz.jpg

rbgpeaksd7s1akqwj8zxclfy.jpg

zwvrskay5iulbumzd6cp03ot.jpg

fdtelk0lxcpa12bymxzskeno.jpg

xjtrlwf9ac5nkocI8nsmygwv.jpg

fxhyeintgcmxuddzg7qome8r.jpg

ecu2yetsumIo3llpxajdrv4g.jpg

fudnebIpxct2w7qfsqp58im3.jpg

ogweugv3vI7fsonpwdjtzhdh.jpg

cxou4pagozbz0n8qhlnvj5gv.jpg

ahz0rxcqmnkivvbtn6ope3ad.jpg

Imb6xvlfqpccgryg0k17mokp.jpg

8uk206r5tmrtbqkI3ujlfd91.jpg

pex36czaqugjkgkwor4bond2.jpg

28dkgfxle9ocwuscorzbagti.jpg

3qsvu7Icwsng0jzdjeqfyxbr.jpg

tofIsz9yuroykesb87rp4elb.jpg

jjbw0e1Iogyl9hxv63itadrn.jpg

dt0aukdhjyv9i261exscqfkj.jpg

lrlco7b5hfmagt8zw2hejI0g.jpg

xh0s2c3mhlvgfpvbfInuwp1m.jpg

hvdxrsgcqzj19okaig4xdbhu.jpg

t1p53Ileoutujyjqdn92y0lr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.