CHP Lideri Özgür Özel Antalya’da: “Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, Bu Haramileri Yaklaştırmasınlar”

CHP Lideri Özgür Özel Antalya’da: “Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, Bu Haramileri Yaklaştırmasınlar”

“VARLIKLARA ÇÖKÜYORLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da yaptığı konuşmada, iktidarın yönettiği belediyelerde yaşananları anımsatarak, “Muhittin Böcek yeniden başkan olursa Antalya’nın varlıklarından AKP’li, MHP’li, CHP’lisi, hangi siyasi görüş olursa olsun, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkes’i, herkes eşit yararlanır. Ama Antalya Belediyesi’ne gelip birini oturttuklarında öyle oturttuklarına da yönettirmiyorlar, gelip arsa ve tarlalara çöküyorlar. En güzel varlıkları 25 yıllığına vakıflara veriyorlar. Çünkü artık gördüler, bu son sefer ve 25-30 yıllık anlaşmalarla varlıklara çöküyorlar. O yüzden CHP’de bulunan belediyelere Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, milliyetçiler, Allah muhafaza bu haramileri sakın yaklaştırmasınlar” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Antalya’da halk buluşmasına katıldı. Özel, “15 gün sonra 31 Mart seçimlerini yapmak üzere sandık başında olacağız. Önümüzde 2 haftamız. Çok çalışacağımız, hep birlikte olacağımız ve hep birlikte başaracağımız 2 haftamız var. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, hatta çok daha eskiden Antalya Belediyesi uzun süre boyunca aynı partinin hiçbir zaman üst üste kazanamadığı bir belediye. Ancak 15 gün sonra bir tarih yazacağız. Hep birlikte tarihe geçeceğiz. Partimizi ve adayımız Muhittin Böcek’i bir kez daha Antalya’da zaferle tanıştıracağız” dedi.

“ANTALYA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR”

Özel, “Antalya’da hepsi birbirinden değerli, genç, tecrübeli adaylarımız var. 2 kadın adayımız var. Ben 2 kadın adayımızı. Antalya’nın Atatürk’ün kızlarına, Cumhuriyet kadınlarına, Antalya’nın kadınlarına emanet ediyorum. Biz Antalya’da Türkiye’nin en büyük beşinci şehrinde, dünyadaki herkesin gözünün üzerinde olduğu, özlediği, ulaşmak istediği, tatil yapmak istediği bu gözbebeği kentteyiz. Doğru ya sizin bir ilçenizi verseler, Almanya’nın yarısını üstümüze yaparlar. Her birisi birbirinden değerli ilçeleri, şehir merkezi ile Antalya Türkiye’nin gözbebeğidir. Ancak bir yandan baktığınızda Antalya 22 yıldır bu iktidarın maalesef üvey evlat muamelesi yaptığı bir şehirdir. Antalya, özellikle turizmi, narenciye üretimi, diğer sektörlerdeki üretimleri ile Türkiye Cumhuriyeti’nde inanılmaz milli gelir oluşturmakta ancak yatırıma gelince toplanan vergilerin 10’da biri Antalya’ya yatırım bütçesi ile geri dönmektedir” ifadesini kullandı. Özel, şunları söyledi:


z53pqijxcgwtvunhktehc4ry.jpg

j83uswpmdIdfzrqpwhivc4be.jpg

gzqbxImoslnkf1ytqzgexpar.jpg

ppadiqt470mfzvnkj2nllovs.jpg

lz6sd1bwoa0om8uslhq2dp94.jpg

ofz8tfjydyqgrnwab9kuuems.jpg

ebhmj60au41mwpdrncbtnvxi.jpg

gpwwdnsqer8a6edlusp7knvh.jpg

u9vjcs3f1adlmtdjxrmwup8b.jpg

pIuibsydhnkf4whrejmove1o.jpg

xk9vdkdjIbce8yhzgou6z3ec.jpg

maijzvrvxko1mbnuplwo8sjI.jpg

eapo4affwp7uoi95ts3nxtgz.jpg

5n9dhIfemdqpaizry1w2szj6.jpg

vgrtbbsdn9a8wfk3o6hpp4Iq.jpg

sa68vcxoqnhwh2crusbieryw.jpg

ekq9wm2y6agzfbr541lpl3uu.jpg

mxlv2otiu7jjlgqaceyedkrw.jpg

qavsr8czg0dt12ln5gmsyijb.jpg

othjdqt64mv0nw5fpI1axvsg.jpg

1j87cajttxIz64dnkowycofy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.