CHP Lideri Özel:

CHP Lideri Özel: "Teröre Karşı da, Cumhuriyet Düşmanlarına Karşı da Bu Vatanı ve Bu Bayrağı Savunmaya Devam Edeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Özgür Özel, "Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Teröre karşı da, Cumhuriyet düşmanlarına karşı da bu vatanı ve bu bayrağı savunmaya devam edeceğiz." dedi.

İzmir’in Menemen İlçesinde 93 yıl önce gericiler tarafından katledilen Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki için düzenlenen resmi törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP lideri Özel şunları söyledi:

"Yobazın işlediği bir cinayet sonucunda, bir katliam sonucunda hayatını kaybeden Cumhuriyet şehidi Kubilay’ın huzurundayız. Çok ağır duygular içindeyiz. Çünkü dün akşam geç saatlerde de altı kahraman askerimizin şehit edildiği, şehit düştükleri haberini aldık. Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne kadar bu bayrak dalgalansın diye, bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin egemenliği sürsün diye kendi hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Teröre karşı da, Cumhuriyet düşmanlarına karşı da bu vatanı ve bu bayrağı savunmaya devam edeceğiz."


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.