CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'ın Ortak Basın Açıklaması

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'ın Ortak Basın Açıklaması

-CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu; "Türkiye’nin geleceği açısından, Türkiye’nin huzurlu bir ülke olması açısından, Türkiye’nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşup daha sağlıklı bir yol yürümesi açısından her bir genel başkana, her bir siyasal partiye sorumluluklar düşüyor. Bizler de bu sorumluluğun bilincinde bir araya geldik."

-Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: "Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda destekleme kararı verdik... Eğer annelerinizden ve babalarınızdan aldığınız Türkiye’yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, Türkiye’nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, göçmenistan olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığı zaman endişelenmek istemiyorsanız, akşam saat 21.30’da oğlunuzu köşedeki bakkala yollarken güven içinde yollamak istiyorsanız 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verin. Bu ülkenizin göçmenistan olmamasının tek yolu."

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile parti genel merkezinde bir araya geldi. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Özdağ, görüşme sonrası yaptıkları ortak basın açıklamasında şunları söyledi:


pwobb0rnm74djalvkcjdtwhs.jpg

tl0qz5ajlf97gghxtv3dpvhy.jpg

7dra6br1oppw4vy0wxvjnnms.jpg

1len7kbrncudrh3yzwo9ivI0.jpg

fdq6tgz0j4e3myIchuoci5pp.jpg

b7iet9dfp8kyjp2ekaurydgw.jpg

2lsqkg4swrjbajrnqv9h1yze.jpg

xzqcytjws3aIhflmkdwkyb0h.jpg

yen1vnm4eu3srduaskytgcqj.jpg

x1wzsyas6r4ofu5k3hl8Ivkj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.