CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ödemiş'te

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ödemiş'te

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ödemiş Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ödemiş’ten ayrılırken, bir köy kahvesinde çay içerek vatandaşlarla da sohbet etti.

Sohbet sırasında bir vatandaş, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, "Bin 600 liraya doluyor mazot. Kontağa basamaz olduk. Buna çare bulmanız lazım” dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise “Şehirde arabası olmayan belediye otobüsüne biner gider. Arabaya benzin koymaz. Ama köyde öyle değil. Mecburen tarlayı sürecek, başka çaresi yok. Dolayısıyla bu fiyatla sürmez, yürümez. Kırmızı mazot uygulaması getireceğiz" diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu "Dertlerimizi dile getirdiniz, dinlediniz, sağ olun" diyen bir başka vatandaşa ise “Demokrasimizi demokrasiyle, demokratik yollarla taçlandıracağız. Baskıcı yönetime son vereceğiz. Sandığa gideceğiz, oy vereceğiz. Her birimizin tek tek görevi var. Vatanımızı seviyorsak, bayrağımızı seviyorsak sandığa gitmeliyiz. Vicdanımızın sesini dinleyip oylarımızı kullanarak baskıcı yönetime ‘hayır’ demeliyiz” diye karşılık verdi.

Bir diğer vatandaş ise “Kaymakamın hiçbir yere ziyaret ettiği yok. Hiçbir şey yaptığı yok. Yıllardır ben bu köydeyim. 30 sene sanayicilik yaptım, geldim bu köyde üretim yapıyorum. Üretiyorum. Ama ürete, ürete, ürete battık” diye konuştu. Köylüye “Çiftçiyi desteklemeyen ülke batar” diye yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “84 milyonun karnını kim doyuracak? Bunlar gidince destek olacak. Tarım Kanunu var; ‘Her yıl çiftçiye yüzde 1 oranda destek vereceksin’ diyor. Vereceksin, kanun bu. Kanun uygulanmıyor” diye konuştu.


MQ2BE5VxwW8SRpuy3aji7dAz..jpeg

v34P27Bb6WNax9sJhXMwmZEV..jpeg

728GJ69XVtWMDEZmNxwL5vnR..jpeg

QvLfUq8xsezG1grk3DXnSMcE..jpeg

N1iDcHo2uYOa0EvzsAUX5SGd..jpeg

t4k98ivDJH1OqafzRjZEXPTU..jpeg

BeOmhjiJNk28qdUTPClpxarA..jpeg

LAQXfugO3R6TpmSj7oG48i9K..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.